Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 3 januari 2013

Av Camilla - 3 januari 2013 20:17

Herre Jösse namen vad trött jag är i huvudet nu efter att ha sammanställt alla Rallylydnadstävlingar 2013 vi kan åka på, alla LK1 tävlingar, utställningar i både SKK och Terrierklubbens regi. Känner mig helt yr i bollen faktiskt. Nu ska jag bara se till att inte allt krockar med alla datum jag skrivit upp, men det orkar jag inte göra idag.


Min tanke är att köra rally till en början och sen förhoppningsvis till hösten kunna starta i en lk1 och utställningarna får jag styra upp därimellan *skratt* Hur i hela fridens namn ska jag ha tid att jobba? Och vem vill sponsra allt det här? Är ju inte direkt billigt att ställa hund och tävla. Aja, jag får åka på det som funkar schema mässigt, men hoppas jag kan komma iväg på en del iallafall =)


Har bestämt mig för att strunta i mina nerver och det alarmsystemet som sätter igång när jag bara ens tänker på att tävla oavsett vad jag ska tävla, jag ska ignorera den där panik känslan som dyker upp, vet inte riktigt hur jag ska lyckas men det ska gå =)


Nu när jag har en god översikt på datum och tillfällen då tävlingarna är ska jag sätta mig och lägga upp en plan för hur vår träning ska se ut. I första hand blir det rally vi tränar men får köra lk1 parallellt, måste få till apporten där och platsliggningen, dom andra momenten har vi ju börjat lite smått med.


Önskar motivationen kunde komma tillbaka bara, den är som bortblåst, men vill bli sådär härligt taggad och känna sån där jäklar anamma =)


Fast just nu känner jag mig bara trött och sliten och när jag tittar på min galning härhemma undrar jag vad det ska bli av henne *skratt*


Äh nu är jag lite gnällig, men det vänder, jag är så glad att jag har bra vänner runt om mig som peppar och hjälper till när man tycker allt går motigt och inte ser saker från den ljusa sidan som man vill göra.


Aysha har stor kapacitet att lyckas i vad jag än vill pyssla med, hänger på mig bara, att jag lyckas, jisses, nu fick jag ju inte alls prestationsångest på något vis *gapskrattar*


Funderat på att styra upp något viltspår också, men vet inte, velar med det där, men med tanke på hennes förkärlek och egenutnämnda kall här i livet att använda sin nos så borde jag göra något som har med nosarbete att göra.


Okej 2013 vill jag ha startat i Nybörjarklass Rallylydnad, Lk1 och gjort ett anlagsprov i viltspår innan vi går in i 2014, aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh nu blev jag sådär skraj igen *skrattar*


Svammel svammel svammel, ska nog ändå sätta mig och fundera lite hur träningen ska se ut, är det så att motivationen är på väg tillbaka? Jag hoppas det =)


Ha det gott mina goda vänner därute =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards