Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 10 september 2013

Av Camilla - 10 september 2013 20:52

Idag har jag kännt mig som en zombie hela dagen. När jag jobbar helg och går av måndag morgon så är tisdagen första dagen man får sova ut ordentligt, iallafall om man heter Camilla =) Men idag hade jag möte hos dietisten halv nio så när klockan ringde imorse var jag mer medvetslös än levande och förstod inte hur jag skulle orka ta mig upp ur sängen. Jag behöver liksom sova ut på tisdagen för att återhämta mig och komma ikapp med sömnen efter helg, men nu blev det ej så, så jag siktar på att kunna sova lääänge imorgonbitti, fast då kliver jag på igen och jobbar natt igen, fast har bara 1 natt den här veckan så ska inte gnälla =)


Var på dietistmöte imorse som sagt, var väldigt intressant, har fler träffar under hösten som jag ser fram emot, tror detta kommer ge mig mycket och hjälpa mig med för den delen. Insåg när jag skulle anteckna att jag har blivit helt ovan att skriva med penna, det är så sällan man gör det numera eftersom allt skrivs via datorn eller telefonen. Jag måste banne mig börja skriva, så får väl börja trackassera vänner med handskrivna brev eller något *skrattar*


Igår drog jag ut direkt när jag vaknade till skogarna och träffade Hanna och ZouZou, vi gick först en låååång promenad och sen drog vi till vårt smultronställe och lät hundarna bada medans vi satt på klipporna och pratade strunt, sen fick hundarna träna på att även kunna vara still ihop, inget dom gillar då dom gärna vill retas med varann, men till slut gick det fin fint. Vilken underbar dag det var igår!


Idag på eftermiddagen drog vi till skogs igen och träffade upp Hanna och ZouZou och gick långis. ZouZou springer lös, hon är så duktig. Aysha törs jag inte ha lös då där vi går är det mycket vilt och vill inte riskera att vara en Aysha mindre efter att hon fått bli frisläppt =) Hon går i sitt nomesele och jag har midjebältet så hon drar i stort sett hela promenaden, fattar inte att hon orkar, men är man envisare än den hårdaste stenen så är man.


Vet inte vad vi hittar på imorgon, måste försöka komma igång att träna lite vettiga saker också, men det är den där jäkla motivationen som lyser med sin frånvaro. Måste ta mig i kragen och träna störningar och platsliggning, har ju lite småmål inför 2014 och dom kommer jag inte nå om jag inte sätter igång nu och tränar.


Har lite roliga saker inplanerade den närmsta tiden iallafall, saker jag ser fram emot och jag hoppas allt går så som jag vill *ler stort*


Näpp gott folk, här kommer lite bilder från gårdagen =)


                     

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards