Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 26 februari 2012

Av Camilla - 26 februari 2012 19:48

I förmiddags gick vi ut på långpromis i det strålande vädret. När vi kom till en park där det var fullt med änder blev Aysha eld och lågor, hon blir en riktig smygare när hon spanar in något som hon vill ta sig en närmare titt på ( läs mumsa i sig ). Det gav oss fin fint tillfälle att träna på att inte bli sjövild när man ser änder och Aysha klarade sig relativt bra på ett visst avstånd. Vi sprang på några olika statyer och en staty som var en naken kvinna tyckte Aysha var otrevlig, hon nosade och nosade och såg ut som att hon inte alls kunde förstå varför personen skulle vara så oresonerlig och inte hälsa tillbaka. Den statyn var hon inte så framfusig på, men när vi kom fram till småstatyerna som såg ut som 2 katter som låg still på en bänk var hon inte lika försynt *skratt* Snacka om snopen hund när hon kom fram och insåg att dom inte var riktiga.


På eftermiddagen drog vi till skogs, tänk vad skönt solen värmer när det är vindstilla, underbara vår, snälla var här för att stanna nu och se till att smälta bort den sista isen som finns i skogen på gångstigarna. Vi gick vår slinga i skogen och sen tränade vi lite stå i grustaget och även lite följsamhet. Aysha söker upp min höger sida så fint och följer den på ett tillfredställande sätt. Dock är hon lite väl långt ifrån mig på höger sida och går liksom lite bakom mig, men jag är så nöjd över att hon erbjuder ett sånt fint beteende bara sådär.


Tog lite kort på min fina tjej, jag tycker hon är så vacker!


 

Fina Aysha tränar på att stå och stå still tills hon får frikommando, vi tränade lite utställningsträning inför nästa lördag då hon ska visas upp och få ett domarutlåtande, det ser jag fram emot!


   

Aysha ser nästan ut som en ridgeback på ryggen =)


 

Mattes fina fina tjej!


 

Hon är min fina tvättbjörn!


 

Mitt hjärta!


 


 

Här står hon fint uppställd, men det styrde hon upp själv bara sådär =)


 

Tycker kortet ovan blev så lyckat, hon är så ståtlig min fröken tvättbjörn!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards