Capa Tosta Big Bang

Direktlänk till inlägg 5 juni 2014

Öppenklass spår och Utställning

Av Camilla - 5 juni 2014 18:39

Jahapp, har en del att uppdatera bloggen med, måste få rutin på det så det inte blir ett enda hopkok. Hur som så var det hysteriskt varmt för någon vecka sen, vi hade ett öppenklass spår i viltspår inbokat, närmare bestämt 23 maj har jag för mig. Jag var väldigt tveksam över att Aysha skulle klara av att spåra i 27 grader värme och mitt på dagen. Det var Aysha och hennes bror Prince som skulle gå spårprov. Domaren sa efter att vi var klara att hon inte trodde vi skulle klara det med tanke på den värmebölja det varit och var och att det är tufft för hundarna att spåra då. Men till både min och Angelicas stora glädje så klarade syskonen det galant och kammade hem ett varsitt 1a pris i Öppenklass spår. Nu är det bara ett kvar för Aysha, Prince och Lilo, sen är dom Viltspårschampions, så himla duktiga vovvar vi har =)


Förra veckan gick Klubbmästerskapet i Rallylydnad som Svenska Amstaffklubben anordnade, det var 4 klasser i år, så himla roligt att få se så många duktiga ekipage. I nybörjarklassen ställde Angelica och Prince upp, men Prillan tyckte han skulle fokusera på att använda näsan i backen istället, men matte jobbade på så himla bra med honom!!! Lite mer träning så kommer ni snart ha er RLDN titel =)

I fortsättningsklassen tävlade Camilla och Rozzo, det var deras debut och det gjorde dom galant och kammade hem en 2a placering. Sen hade vi Carola och Lilo i mästarklassen som blev Klubbmästare 2014 i sin klass. Ett stort grattis till alla som deltog!


Det var torsdagen det och på fredagen var det dags för Amstaffklubbens rasspecial som var i Vilsta. Jag kommer inte ihåg vad alla fick men vet att Aysha fick Excellent iallafall. På lördagen var det Terrier utställning och även där fick Aysha excellent och Lilo gick och blev BIM. Sen kom söndagen, jag hade tappat sugen lite och kände att ja ja det får gå som det går, men till min stora lycka så vann Aysha sin klass, öppenklass tikar, hon slog 7 tikar. Vi fick CK och fick tävla vidare i Bästa tik klassen och det är då det händer, Aysha blir uttagen och sedan placerad som 3a i bästa tik klassen med CERT!!!!! Jag var och är så lycklig, som vi längtat efter detta CERT hahahahahaha. Nu hoppas jag att vi kan få 2 till inom en hyffsat snar framtid så blir Aysha en Svensk Utställnings Champion. Lilo och Carola blev även BIM denna dag, dom är så otroligt duktiga i ringen, jag önskar att jag en dag kan bli lika proffsig som Carola. Hon och Lilo är en fröjd att se på, dom är verkligen ett sammansvetsat team. Stort grattis till Carola och Lilo!


Som ni märker blir det ju så osammanhängande när jag ska försöka återberätta allt, så ska försöka blogga oftare, vet inte hur det kommer sig att det inte blir av.


Här kommer en bild bomb från helgens utställningar =)


             

Dessa bilder ovan är från specialen. Capa Tosta ställde upp i Uppfödargrupp, fick HP men oplacerad.


         

Det är Matilda med Zilla och Carola med Lilo som har uppvisning på Nordic Terrier Show och visar grenen Rallylydnad. Dom är så duktiga!!!


 

Capa Tosta ställde upp med uppfödargrupp, fick HP och gick vidare till finalen på Nordic Terrier Show på lördagen. Vi placerade oss på en 4e plats =)


                 

Aysha och jag från söndagen då vi tog vårt första CERT, är fortfarande jätte glad =) Vilken känsla det var =)


Tusen tack Carro för att du fotat dessa dagar <3 Och ett stort Tack till alla goa människor som jag träffat dessa dagar, att vara hundnörd är så mycket mer än bara hund, man får flera roliga möten med andra människor som delar ens intresse.


Nu ska jag banne mig bli bättre på att skriva oftare så det blir lite ordning på torpet =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 5 februari 2023 11:43

Goddag allihopa!   Känns som evigheter sen jag var härinne på bloggen för att uppdatera om vad som händer i Ayshas och mitt liv men även hennes vänners liv. Ni får ha överseende med att det tar ett tag att komma in i skrivandet igen och hur allt ...

Av Camilla - 13 februari 2017 17:41


I lördags var det dags igen för oss att prova på att tävla, jag var nervös och Aysha kunde inte för sin värld förstå vad vi skulle upp så tidigt för och ut i kylan dessutom, fy vad kallt det var, -11 hemma. Jag åkte till tävlingen med samma inställni...

Av Camilla - 8 februari 2017 19:02

Nu har det gått några dagar sen lördag 4 februari då rasklubben hade sitt årliga årsmöte. Jag beslutade tidigt under 2016 att jag från och med 2017 skulle ta paus från klubbarbete och avgå från samtliga mina uppdrag jag hade i klubben. Kände att det ...

Av Camilla - 7 februari 2017 17:36

Nu står klockan varje dag på 14.40, alla dagar i veckan och om året, men just idag, den 7 februari 2011 betydde kl. 14.40 vårt sista farväl och Tyras sista andetag togs. Jag saknar verkligen Tyra vissa dagar, men är så otroligt lyckligt lottad att ha...

Av Camilla - 6 februari 2017 17:21


Alltså jag svävar fortfarande på små moln efter gårdagens debut i Startklass i lydnad. Jag var så galet nervös men försökte peppa mig själv i att Aysha och jag är faktiskt ett team, så det hänger inte bara på henne med andra ord, utan jag måste ju fu...

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards