Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Camilla - 16 juli 2011 17:12

Det är mer ofta än sällan som jag känner en stor hopplöshet för mänskligheten!   Jag kan ibland känna en stor avsky till människor som avsaknar känslor och inte förstår innebörden med empati, hänsyn och respekt. Det jag skulle önska och hoppas på är att det dom utsätter alla stackars djur för, är något dom själva skulle få tillbaka men hundra gånger om, eller nä det var i underkant, dom borde få tillbaka det och leva i det i en evighet och tillbaka!!!!


Det som får mig att se rött också är Sveriges syn på det hela! Du kan utsätta ett djur för precis vad du vill och veta att max straffet är 2 år. Två Jävla ynka år!!!!! Är det konstigt att man förlorar all tilltro till mänskligheten.


Djuren som finns runt oss är beroende av att vi behandlar dom med den vördnad och respekt dom förtjänar, inte misshandlar dom och utsätter dom för diverse tortyr.


Om vi skaffar oss djur så är det vi som valt djuret inte djuret som valt OSS!! Vi ska vara tacksamma över att få ha dom vid vår sida och det spelar ingen roll om vi hamnar i olika situationer i livet då vi inte har tid eller lust eller ork för djuret vi skaffat, vi får fanimej ta vårat ansvar, det är det minsta vi kan göra!


Det gör ont i hela mig när jag ser människor slita och dra i sina hundar eller spänner fast dom i bagaget så den gamla grånosiga golden inte kan lägga sig om den vill och behöver utan den tvingas att sitta upp!


Hur kan ni med er själva??? Ni därute som inte tvekar att behandla era fyrbenta vänner illa och ta ut era känslor på era fyrbenta som alltid bara vill vara till lags och inte förstår varför matte/husse slår den?


Jag har och kommer alltid att HATA människor som gör djur illa och som inte drar sig för att tortera djur och misshandla dom grovt eller misshandla dom överhuvuddtaget.


Ibland får jag känslan av att eftersom alla dessa såkallade "mördarhundar", "kamphundar", "Pitbull liknande hundar" verkar upplevas i mångas ögon som pesten själv så får man utsätta dom för vanvård, våld och tortyr utan att det gör något???!!!!!


Dom är djur helt utsatta och helt beroende av oss och så finns det människor som behandlar dom som jävla slit och släng varor!!!


Hur kan man vara en sådan genuin elak människa att man kanske inte känner samma sak för en pitbull liknande valp som blivit misshandlad som man känner inför om det vore en liten vit pälsboll vid namn Golden Retriver! Fy skäms hemska människor om ni ser skillnad på det otäcka i en misshandel bara för att ni kanske har en viss förutfattad mening om dessa "pitbull liknande" hundar och kanske rent utav inte tycker att dom förtjänar annat än att bli misshandlade och torterade!


När ska folk förstå att om ni inte ändrar eran uppfattning om denna sorts hundar så kommer hanteringen och bemötandet av dom att få fortgå. Som att dom är något djävulen skapat och som man kan behandla hur som helst oavsett om det gäller att matte/husse är på dåligt humör eller till att låta hunden utsättas för våld av olika slag.


Dessa hundar som människor faktiskt tror är mördarmaskiner har också ett HJÄRTA! Dom blir också rädda så dom skakar och inte vill något hellre än att få komma upp i en stor trygg famn som skyddar dom mot den grymma äckliga värld som finns därute! Dom behöver närhet och få bli älskade, hur kan man tro annat eller anse annat???


Nä fy skäms alla människor därute som sitter med förutfattade meningar och en stor käftsmäll till alla er djurmisshandlare, hoppas ni går ett hemskt öde till mötes!!!


Här är en sorglig och tragisk artikel om ännu en stackars valp som fått sätta livet till och innan det berövades genom kvävning har fått utstå tortyr och grov misshandel, valpen blev 6 månader. Konstigt att man känner avsky gentemot mänskligheten? NEJ!!!


http://tidningen.djurskyddet.se/2011/06/shiva-blev-bara-sex-manader/

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards