Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 12 juli 2012

Av Camilla - 12 juli 2012 21:45

Förstår inte vad det tar åt mig, jag älskar att skriva och fixa med bilder och filmklipp men min blogg blir bara mer och mer förvandlad till Saharas Öken när det kommer till aktivitet. Jag måste skärpa mig, men jag kan villigt erkänna att pga Facebook har jag blivit så bekväm så jag lägger upp filmklipp och bilder där istället för bloggen.


Jag har haft lust att skriva nu när jag haft 3 veckors semester, men mitt internet har inte fungerat alls där vi varit så det har inte fungerat att skriva.


Så vad har hänt sen sist? Det kan jag inte svara på för har ingen aning om när jag skrev sist. Är så synd att jag har dessa enormt lååååånga uppehåll för bloggen använder jag för min egen del i första hand, dels för att skriva av sig och sen är det bra att ha och gå tillbaka och kolla vad som hänt osv osv.


Hur som så har vi spenderat 3 härliga veckor på Öland, badat, solat, ätit gott och promenerat lååånga promenader. En dag tror jag Aysha trodde att hennes matte blivit totalt galen för då gick vi till Borgholm fram och tillbaka och det är en lång bit och så gick vi på kvällen igen, tror ni min tös var trött den dagen? Eh svaret är bigtime JA =)


Öland har varit underbart men på ett sätt jobbigt också. Där vi bor på Öland kryllar det av mängder av små kaniner så Aysha har varit totalt galen emellanåt och okontaktbar. Förstår inte, jag har skaffat mig en amstaff inte en hårt avlad jakthund *ler* Det var lite jobbigt emellanåt, helt otroligt vilket jaktdriv det är i min tös här hemma, går inte att nå henne när hon går upp i ett spår eller får för sig att jaga.


Jag har tränat en del till Rallylydnads KMet som Amstaffklubben anordnar den 22 juli, och jag kan säga att jag är rejält nervös med tanke på hur det går med vår träning, helt plötsligt kan Aysha ingenting, kan inte fokusera och ett tag visste hon inte vad sitt var ens. Aja, jag tar det för en kul grej och så tar vi nya tag till nästa år. Det har jag egentligen sagt hela tiden, att detta året är till för att vi ska lära känna varandra jag och Aysha så allt som sker det här året är ingen prestation på hög nivå, men ändå vill man ju känna att det är roligt att ställa upp och det är det inte om inget fungerar alls, så träna träna träna är det som gäller.


På lördag ska vi till Skövde för mh, håll tummarna för att det blir av den här gången, sist skadade Aysha sig precis innan, men nu tar vi det väldigt piano och hon kommer få vara kopplad eller så får hon simma imorgon, vi får se hur jag gör.


Nästa helg är det utställning i Köping på lördagen och söndagen som sagt händer det jag längtat efter sen förra året, det är verkligen något jag tycker är kul och jag blir som ett barn på julafton =) Amstaffklubbens årliga Ras special sker då. Ska bli så roligt att få Aysha bedömd av specialister på söndagen och som sagt innan utställningen ska vi försöka beta av ett KM också *skrattar lite lätt hysteriskt*


Jag ska sätta mig och ladda upp bilder från vår semester och imorgon ska jag försöka filma vår träning i rallyn, jag SKA bli bättre på att blogga nu =)


Här kommer en bild från Öland på mig och Aysha, hoppas ni har en fin sommar därute mina raringar och ta hand om varandra!


 

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards