Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Camilla - 8 mars 2013 21:11

Imorgon är det utställning i Strängnäs och Maria ( Ayshas uppfödare ) ska ställa henne i Öppenklass, jag hoppas såklart det går riktigt bra så håll tummarna för min fina lilla säl =)


Efter det är det dags att hon kommer hem efter en veckas lyx semester ifrån gnällig och knackig matte. Jag mår fortfarande väldigt dåligt, har ingen ork alls, men tar en dag i taget och vilar, tur det finns klicker och att man kan träna mycket huvud inne för ute kommer jag nog inte kunna vara så mycket den närmsta veckan iallafall. Hoppas energin ska komma tillbaka, fast å andra sidan är man sjuk så är man, fast jag har alltid varit sådan att jag har svårt att ta det, jag är alltid på g och ogillar att bara inte göra något, vill ju träna hund, vill ju tävla rallylydnad, är ju laddad mer än någonsin =)


Det är väl något man får se allt detta med positiva glasögon att jag fått tillbaka motivationen att träna och tävla, men nu måste jag bli frisk också så jag kan och orkar träna och tävla. Fast det är ju 2-6 veckors vänte tid på mina provsvar, nästa vecka på onsdag ska dom undersöka mitt knä mer, ska till en sjukgymnast, läkaren idag trodde utefter hur jag beskrev det att minisken liksom gett upp och då krävs det tydligen operation men i dagsläget klarar min kropp inte av det tydligen. Jag har lite svårt att acceptera att jag är så sjuk som jag tydligen är, men tar en dag i taget och är jag vimsig är det pga att mina värden varit dåliga under allt för lång tid och det tar lång tid att återhämta sig. Så ha lite överseende om ni möter mig och jag ser ut som något zombieliknande och verkar lite allmänt frånvarande, det är för att jag är slut som sagt, men vi jobbar på det och det kommer ordna sig, jag är ingen quitter.


Hur som ska det bli skönt att få hem tösen imorgon, fast jag vet att hon haft det bäst hos Maria och Luigi, så har jag saknat och töntigt smsat stackars Maria varje kväll att hon måste pussa Aysha godnatt och säga att jag älskar henne. Tror jag under den här tiden även insett hur mycket denna hund betyder för mig och hur nära hon kommit mig fast jag inte insett det. Aysha är speciell på många sätt och vis, hon älskar allt och alla och vill vara till lags, men hennes riktiga sidor visar hon inte riktigt förrän hon känner förtroende för personen det gäller.


Fast känns bra att hon varit snäll hos Maria och skött sig hyffsat och inte haft sönder något, hon har ju en förkänsla att vilja designa om hem *skratt*


Åh håll tummarna för min tjej imorgon runt 11 tiden, vore så roligt att få ett cert fast jag är tacksam bara hon får excellent =)


Nu ska jag stänga ner och sova så jag orkar upp imorgon =) Hoppas jag hittar dit också, förstår inte riktigt var det är men har fått vägbeskrivning av Sussi som har kennel för Border Terrier och också ska ställa hundar imorgon så vi håller tummarna för dom med <3


Hoppas ni alla har det bra och får en fin helg och ta hand om varandra, ödsla inte onödig energi på människor som inte är värd den =)


 


         

Av Camilla - 8 mars 2013 20:28

Här kommer lite träningsklipp som jag äntligen fått upp från när vi hyrde den fina Aha-hallen som är en träningshall men utan uppvärmning men allt finns på plats så det är så smidigt.


Här kommer klippen:








Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards