Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Camilla - 14 maj 2012 10:25

Just nu känner jag mig som världens sämsta hundägare. Aysha har ont i sin tass och haltar mera, försökte sätta nytt bandage men hon får panik när jag ska försöka få allt på plats, förmodligen pga smärtan, så att behöva försöka hålla henne fast för att kunna få dit bandaget skär i mitt hjärta. Jag klarar inte att vara elak mot djur och jag känner mig så elak när jag måste hålla henne hårt för att ens ha en möjlighet att få dit nytt bandage.


Har inte sovit många minuter inatt då hon gnytt en massa, tror hon har ont, och det gör mig också så frustrerad, kan inte förklara för henne varför det gör ont och att det kommer bli bättre, och det är så jobbigt att jag inte kan hjälpa henne med smärtan.


Måste se ut som en jäkla cirkus här hemma, först måste jag hålla en skräckslagen hund och efteråt grinar jag en massa för att jag bara känner mig elak och usel som gjort så mot henne och det blir ändå inte bra det där jäkla bandaget.


Ringde till Västerås Djurklinik och förklarade läget och hon sa direkt att man måste vara två för att klara av att sätta sånt här bandage med det pill det är med den här gelen och specialkompressen som ska sitta rätt över pulpan. Och har hon dessutom ont så är det ännu svårare att få till det bra eftersom man måste vara där och pilla på det onda. Dom är alltid lika rara på den här kliniken, så otroligt snälla och hjälpsamma! Jag fick en tid idag vid 15 tiden så skulle dom tvätta rent ordentligt och bandagera om på nytt och sen visa hur jag kan göra efter att det bandaget tagits bort, då kan jag använda en annan grej som inte alls är så krånglig tydligen. Förklarade att jag efter i lördags inte har så mycket kronor och ören kvar då det kostade rejält att åka in på helg men då säger hon helt rart att det ska jag inte oroa mig över, kommer inte kosta så mycket. Den här kliniken är nästan för bra för att vara sann kan jag tycka =)


Nu ligger norpan och sover, hon har fått smärtstillande, men vet inte hur mkt det hjälper henne egentligen, för hon fick det igårkväll också och hade ändå en jobbig natt, mattes fina lilla flicka.


Ja just nu känns det inge vidare, men vissa dagar är ju såhär, men mitt psyke är liksom inte gjort för att behöva utsätta min hund för saker som den mår dåligt av =(


Hoppas det läker fort nu så hon slipper ha ont och allt kan återgå till det vanliga igen, vill ju att min lilla flicka ska må bra och vara lycklig.


Ha en bra dag alla ni därute!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards