Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 17 maj 2012

Av Camilla - 17 maj 2012 21:48

Är det någonstans jag trivs så är det ute på landet hos mina föräldrar. Man är nära naturen och det är så lugnt och skönt därute och det får mig att stor trivas =)


Jag och Aysha åkte ut dit på kvällen och njöt av det fina vädret, Aysha som annars inte vill röra sig så mycket pga tassen, sken upp och blev alldeles sprallig =) Hon fick söka lite godis och så åt hon gräs och lite till gräs och för att vara på säkra sidan åt hon lite till gräs *skratt* Vad äre med hundar och nya färska gräset som kommer upp?


Sen fick hon ett tuggben som hon låg och mumsa på först ute en stund och sen gick vi in och så tog jag en fika med pappa medans Aysha hade fullt upp med benet. Aysha är ju lite sån att hon blir rastlös när vi är iväg hos andra, men hon tuggade på sitt ben och när det var färdigt så la hon sig och sov en stund, så himla skönt att hon börjar komma till ro med sig själv fast vi är iväg =)


Pappa klappade om henne så rart, blir så varm i hjärtat när han gör det och Aysha blev eld och lågor och tyckte inte att han skulle sluta klia henne =)


Satte nytt bandage idag, ursch ursch ursch vad jobbigt det är, både för mig och för Aysha. Mest synd är det ju om Aysha såklart som har ont och inte vill att man rör det, men när man ska pilla med kompress och bandage så kommer man ju emot ändå och hon mår riktigt dåligt av det. Jag mår dåligt av att det känns som att jag våldför mig på henne när jag måste hålla fast henne för att kunna linda benet och tassen. Jag hoppas av hela mitt hjärta och själ att det kommer läka fort nu de närmsta dagarna så hon inte behöver bandage utan bara en strumpa eller något.


Försöker ju även lufta det, men då går hon mest på tre ben och om hon sitter så håller hon upp tassen i luften. Hon går bäst när hon har bandaget, men att få dit det är lika med bläääää.


Heltöntig är jag, men när jag var och köpte nytt bandagematerial idag kunde jag inte låta bli att köpa linda som var rosa med rosa hjärtan *skratt* Snacka om nörd, men tyckte det var så sött =)


Imorgon blir det Västerås Djurklinik igen, dom ska titta på pulpan och jag hoppas dom säger att det går åt rätt håll! Förmodligen måste vi droga henne lite så dom kan komma åt och göra rent ordentligt, för utan drogning går det inte.


Aysha fick smaka på fil häromdagen och hon kan verkligen se helt galen ut när det är något som är sådär riiiiiktigt gott *skratt*


 

Till höger i bild ser ni hennes egen designade version av vårt vardagsrumsbord ;)


   

Aysha på jakt efter smarriga grässtrån =)


 

Ibland känns det som att hennes ögon liksom lever sitt eget liv =) men fin är hon mattes flicka =)

Av Camilla - 17 maj 2012 09:20

Idag är vi inne på 5 dagen som Aysha har ont, hon har sovit dåligt inatt gumsan och jag önskar jag kunde hjälpa henne! Kan inte den där förbaskade hinnan eller skalet som brukar komma över pulpan innan själva klon kommer ut, vara på plats nu? Jag är livrädd att hon ska få någon infektion i det där, får ju inte tvätta det ordentligt men jag gör så gott det går och som jag får. Hon äter ju antibiotika så det ska väl förhoppningsvis hindra en infektion.


Nu borde man kunna träna och hålla på en massa, men saken är den att Aysha vill inte, tror inte hon orkar. Ger henne torrfoder för stunden för att hon blir ju hård i magen av färskfodret och nu när hon inte får röra sig ordentligt vill jag inte att hon ska bli förstoppad, så då får hon torrisar och det i en aktiveringskub så hon får jobba litegrann.


Imorgon ska vi tillbaka till Västerås för att kolla hur utvecklingen går med klon, eller rättare sagt pulpan och jag hoppas dom säger något mirakulöst *skratt* och då i positiv mening =)


Idag ska jag försöka vara ute lite med henne, har inte velat härja så mkt med henne eftersom hon verkar så trött. Igår fick hon maten i aktiveringskuben, hon tuggade lite ben och sen åkte vi lite bil så hon fick titta på lite andra saker, efter det sov hon som en klubbad säl i 4 timmar!! Tro mig, känner man Aysha så inser man att det inte alls är hennes riktiga jag.


Näpp, ska försöka lägga ny omläggning på tassen nu, fy vad hon avskyr det, men klandrar henne inte, har man ont vill man ju knappast att någon ska vara där och peta i det.


Hoppas ni får en strålande dag allihopa! Mina tankar finns någonstans i Europa, vet inte hur långt dom kommit, men dom reste med bil igår för att ta sig till Österrike och till Salzburg för där går WDS av stapeln imorgon. Det är Carola med Lilo och Camilla med Chili som ska vara med och sen är det fler från Sverige som åker vilket är jätte kul, men jag är ju lite partisk och hejjar lite extra på "mina" tjejjer =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards