Capa Tosta Big Bang

Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Jag älskar landet =)

Av Camilla - 17 maj 2012 21:48

Är det någonstans jag trivs så är det ute på landet hos mina föräldrar. Man är nära naturen och det är så lugnt och skönt därute och det får mig att stor trivas =)


Jag och Aysha åkte ut dit på kvällen och njöt av det fina vädret, Aysha som annars inte vill röra sig så mycket pga tassen, sken upp och blev alldeles sprallig =) Hon fick söka lite godis och så åt hon gräs och lite till gräs och för att vara på säkra sidan åt hon lite till gräs *skratt* Vad äre med hundar och nya färska gräset som kommer upp?


Sen fick hon ett tuggben som hon låg och mumsa på först ute en stund och sen gick vi in och så tog jag en fika med pappa medans Aysha hade fullt upp med benet. Aysha är ju lite sån att hon blir rastlös när vi är iväg hos andra, men hon tuggade på sitt ben och när det var färdigt så la hon sig och sov en stund, så himla skönt att hon börjar komma till ro med sig själv fast vi är iväg =)


Pappa klappade om henne så rart, blir så varm i hjärtat när han gör det och Aysha blev eld och lågor och tyckte inte att han skulle sluta klia henne =)


Satte nytt bandage idag, ursch ursch ursch vad jobbigt det är, både för mig och för Aysha. Mest synd är det ju om Aysha såklart som har ont och inte vill att man rör det, men när man ska pilla med kompress och bandage så kommer man ju emot ändå och hon mår riktigt dåligt av det. Jag mår dåligt av att det känns som att jag våldför mig på henne när jag måste hålla fast henne för att kunna linda benet och tassen. Jag hoppas av hela mitt hjärta och själ att det kommer läka fort nu de närmsta dagarna så hon inte behöver bandage utan bara en strumpa eller något.


Försöker ju även lufta det, men då går hon mest på tre ben och om hon sitter så håller hon upp tassen i luften. Hon går bäst när hon har bandaget, men att få dit det är lika med bläääää.


Heltöntig är jag, men när jag var och köpte nytt bandagematerial idag kunde jag inte låta bli att köpa linda som var rosa med rosa hjärtan *skratt* Snacka om nörd, men tyckte det var så sött =)


Imorgon blir det Västerås Djurklinik igen, dom ska titta på pulpan och jag hoppas dom säger att det går åt rätt håll! Förmodligen måste vi droga henne lite så dom kan komma åt och göra rent ordentligt, för utan drogning går det inte.


Aysha fick smaka på fil häromdagen och hon kan verkligen se helt galen ut när det är något som är sådär riiiiiktigt gott *skratt*


 

Till höger i bild ser ni hennes egen designade version av vårt vardagsrumsbord ;)


   

Aysha på jakt efter smarriga grässtrån =)


 

Ibland känns det som att hennes ögon liksom lever sitt eget liv =) men fin är hon mattes flicka =)

 
 
Ingen bild

Paula

23 maj 2012 04:51

Jag tror du kommer på något sätt att jobba på hennes förtroende för dig efter detta så att du - om något liknande händer igen - kan samarbeta fint med henne. Det är ju inte lätt efter såpass kort tid tillsammans!

Nu räknar jag timmarna tills vi ses :D
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 5 februari 2023 11:43

Goddag allihopa!   Känns som evigheter sen jag var härinne på bloggen för att uppdatera om vad som händer i Ayshas och mitt liv men även hennes vänners liv. Ni får ha överseende med att det tar ett tag att komma in i skrivandet igen och hur allt ...

Av Camilla - 13 februari 2017 17:41


I lördags var det dags igen för oss att prova på att tävla, jag var nervös och Aysha kunde inte för sin värld förstå vad vi skulle upp så tidigt för och ut i kylan dessutom, fy vad kallt det var, -11 hemma. Jag åkte till tävlingen med samma inställni...

Av Camilla - 8 februari 2017 19:02

Nu har det gått några dagar sen lördag 4 februari då rasklubben hade sitt årliga årsmöte. Jag beslutade tidigt under 2016 att jag från och med 2017 skulle ta paus från klubbarbete och avgå från samtliga mina uppdrag jag hade i klubben. Kände att det ...

Av Camilla - 7 februari 2017 17:36

Nu står klockan varje dag på 14.40, alla dagar i veckan och om året, men just idag, den 7 februari 2011 betydde kl. 14.40 vårt sista farväl och Tyras sista andetag togs. Jag saknar verkligen Tyra vissa dagar, men är så otroligt lyckligt lottad att ha...

Av Camilla - 6 februari 2017 17:21


Alltså jag svävar fortfarande på små moln efter gårdagens debut i Startklass i lydnad. Jag var så galet nervös men försökte peppa mig själv i att Aysha och jag är faktiskt ett team, så det hänger inte bara på henne med andra ord, utan jag måste ju fu...

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards