Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Camilla - 12 maj 2013 18:18

Har varit sjukskriven sen 26 februari, igår var jag och gjorde magnetkamera undersökning på knät, jag fick ligga blixtstilla i 30 minuter och dom tog ca 100 bilder, så hoppas innerligt dom hittar vad som är fel nu. Svaret får jag ej veta förrän den 23 maj. Vid det här laget är jag rätt less på hur vården fungerar faktiskt. Försäkringskassan och samhället anser att människor inte ska gå sjukskrivna, men sen tvingar systemet en att gå hemma längre än vad man egentligen vill just för att upplägget i vården är lika med bedrövligt. Allt kring min mage står också stilla, har varit och lämnat blodprover som jag får veta vad dom fann när jag ska träffa medicinläkaren den 30 maj, hajja, då har jag gått sen 26 februari med magen och inget har hänt, står på stödbehandling under tiden för att magen ska fungera hyffsat iallafall.


Försöker ju få dagarna att gå, vissa dagar orkar jag mer än andra, det går upp och ner, idag har jag haft förbaskat ont i i knät, vaknat flera gånger inatt så fort jag rört mig av att det gjort ont och idag har det värkt konstant hela dagen. Dock kan jag gå hyffsat bra just nu, men springa är bara att glömma.


Blä vilket tråkigt inlägg, gnäll gnäll gnäll, men så frustrerande när allt tar sån tid och inget händer.


Aysha fick bada igår och självklart stötte vi på en orm igen, den här gången en snok som Aysha så glatt pussade på, som tur var hade jag koppel på henne så jag lyckades få henne därifrån, snoken ringlade iväg. Tänk vad mycket orm jag sett hittills och det är bara början på maj månad, hur ska den här sommaren se ut?


Tog en fästing på Aysha igår, jag som tycker jag kollar igenom henne så nogrannt, men den hade jag missat, hatar fästingar.


Eftersom Carola varit så snäll och hjälpt mig med reglerna kring Rallylydnad så har jag faktiskt anmält Aysha till några tävlingar framöver där iallafall 2 klubbar fått klartecken från domarna att jag får en bana med bara gå i, jag ska försöka träna så gott det går och hoppas på att vi kan genomföra tävlingarna =) Dock vet jag ju inte om det går förrän dagen är framme, för min mage den lever sitt eget liv, men ändå lite roligt att kunna delta ifall magen funkar. Bara hoppas att Aysha är på gott humör och älskar matte istället för sin omgivning just då när det är tävlingsdags *skratt* Nu är det ju inte så att bara jag får gåbana utan alla som hamnar i min grupp såklart om det är fler grupper =)


När vi tävlade första gången så hamnade vi i en grupp där en tjej hade lämnat in önskemål om gåbana och vi hade turen att hamna i hennes grupp, annars hade vi aldrig blivit godkända eftersom jag redan då hade förbaskat ont i knät.


Nepp nu äre slutgnällt för denna gången, hoppas ni alla haft en fantastiskt helg och att ni och era fyrbenta vänner mår bra =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards