Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 10 februari 2015

Av Camilla - 10 februari 2015 21:15

Jag har ju glömt att skriva att jag äntligen fått ändan ur och beställt en wp sele till Aysha så vi kan köra lite dw med henne, jag hoppas så att den ska passa, tyckte det var jätte svårt att mäta, fast det fanns bild och bra beskrivning. Nu ska ju inte jag dra några jätte vikter med henne eftersom hon har sina 2or på armbågarna, men litegrann i rehabsyfte ska hon få dra och jag vet att hon kommer gilla det =) Jag valde att ha turkosfärg på fodret och mörkbrun på själva bandet. Blir inget extra som hennes namn på selet eller så, utan det fick bli ett enkelt vanligt wp sele bara. Jag valde att beställa från Nicole design och hoppas så att det inte tar allt för lång tid att få den klar, för nu vill man ju ha den på en gång *skrattar*


Idag spenderade vi 2.5h ute i det underbara vädret, termometern visade på 8 grader i solen och oj vad solen värmde skönt. Det får mer än gärna fortsätta vara sånthär fint väder, jag verkligen älskar solen och det gör fröken A med =) När vi sen kom in fortsatte Aysha att njuta av solen.


 


Jahapp så var det, det här med omusklade hundar. Jag blir så fascinerad av alla människor som på olika grupper på fb påtalar att andras hundar är omusklade utifrån ett fotografi, visst, mycket kan man se utifrån ett fotografi, t ex om hunden är tjock och mager och säkert ibland även omusklad. Men det är ofta jag uppmärksammat att folk slänger ur sig att hundar är omusklade och jag blir så nyfiken på vad de grundar sådanna uttalanden på.


Jag har tex fått de kommentarerna när jag lagt upp bild på Aysha. Hon har inte speciellt synliga muskler, men att hon skulle vara omusklad är ju rent nonsens. Visst såhär års kan jag helt klart skriva under på att hon inte har samma muskulatur som på vår/sommar och höst, men de bilder jag fått kommentarerna på är just sommarbilder när hon är i sin bästa form under året.


Det känns som det blivit någon trend att hundarna ska ha synliga muskler och gärna se ut som body builders som dessutom tagit steroider. Att människor inte tänker på att på samma sätt som det är olika från människa till människa hur man lyckas bygga synliga muskler är detsamma hos hundar.


Tycker verkligen det är trist när det går trender i saker och ting, men så är det väl antar jag, men blir så förbryllad att människor inte ibland tänker ett steg längre utan framställer sig som någon varelse som bott i någon grotta =)


Vill bara påtala att jag har inga problem med att folk kommenterar min Aysha, jag är fullt medveten om att det är lätt att bli hemmablind och lägger man upp saker på t ex fb får man räkna med åsikter och det är helt ok, men när man sen ställer en uppriktig fråga och vill veta hur folk tänker när dom skriver saker, då lyser dom med sin frånvaro, för att i nästa stund göra om samma procedur fast mot någon annan. Det är ju rätt hemskt om man verkligen tror på att alla hundar måste ha steroid muskler för att vara musklade.


Sådär, nu har jag lättat mitt hjärta lite såhär en tisdagkväll. Jag beställer fint väder till imorgon så vi kan vara ute och njuta.


Ha det gott alles och sov så gott när det är dags =)


     

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards