Capa Tosta Big Bang

Direktlänk till inlägg 24 april 2012

Frisk luft är balsam för själen =)

Av Camilla - 24 april 2012 20:58

Ikväll har jag den där härliga känslan som infinner sig när man fått frisk luft och varit ute mycket, känslan är svår att beskriva med ord, men alla som vistats ute länge någon dag och rört på sig vet nog vad jag menar =)


Efter att ha varit hos mommo på sjukhuset så åkte jag och handlade mat och sen styrde jag bilen ut till landet. Jag kastade i mig lite lunch och sen gick vi ut i det härliga vädret. Solen tittade fram då och då och allt eftersom var det längre solstunder än molnstunder och det gör så gott i hjärta och själ att fylla på med sol ljus =)


Jag och Aysha var ute i 1h, hon grävde efter sork och var som besatt av just 2 hål, efter ett tag kom jag på henne med att till och med använda munnen för att få bort lera och gräs så hålen skulle bli ännu större, gick ju för långsamt att bara gräva =)


Sen gick vi tillbaka till gården och jag hämtade mina föräldrars kamera, dom har en likadan kamera som jag, skillnaden är att deras är hel =) Lånade med den ut och tog lite foton på Aysha, då kändes liksom tillvaron komplett, ledig, ute med Aysha och dessutom en kamera i handen och sol, livet kändes så härligt =) Vi var ute i 2 h till, sen åkte vi vidare till ett annat ställe ute i skogen där vi går ibland. Där finns även en liten sjö som Aysha var tvungen att prova hur den kändes. Hon gick i och tog några simtag, men kom upp ganska fort igen och frustade, var nog lite för kallt =)


När vi var klara så såg jag att vi varit ute i sammanlagt 4.5 h och när vi kom hem så fick Aysha mat och sen slocknade hon direkt, inte likt henne, men skönt att se henne så trött. Ska försöka vara ute imorgon igen, jag mår så bra av att vara ute och när det inte blåser isvindar måste man ju passa på =)


Vi har inte ens tränat idag när vi var ute, och så skönt att inte göra det heller, det är en speciell känsla som infinner sig när man bara ÄR med en hund och så kul att se samspelet utan att jag säger något.


Vi har haft en underbar dag och nu ska vi ut sista svängen för sen blir det sova för vår del. Hoppas morgondagen blir lika härlig =)


Sov så gott mina fina vänner därute och hoppas ni också haft en bra dag!


 


 


 


 


 


 
 
Ingen bild

Paula

27 april 2012 07:08

Åh jag känner igen känslorna du beskriver. Både den efter många timmar ute, den dör tillfredsställelsen i hela kroppen och djupt in i själen. Och känslan av att bara vara med en hund. Inga "nej", "kom hit", "lägg av" utan bara en blick, ett leende, på sin höjd en vägvisande hand som pekar ut vilken stig man ska gå, en tyst kommunikation som är förstådd från båda håll. Underbart!
Jag har ett blogg-inlägg om just detta i bakhuvudet, jag saknar bara bilder ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 5 februari 2023 11:43

Goddag allihopa!   Känns som evigheter sen jag var härinne på bloggen för att uppdatera om vad som händer i Ayshas och mitt liv men även hennes vänners liv. Ni får ha överseende med att det tar ett tag att komma in i skrivandet igen och hur allt ...

Av Camilla - 13 februari 2017 17:41


I lördags var det dags igen för oss att prova på att tävla, jag var nervös och Aysha kunde inte för sin värld förstå vad vi skulle upp så tidigt för och ut i kylan dessutom, fy vad kallt det var, -11 hemma. Jag åkte till tävlingen med samma inställni...

Av Camilla - 8 februari 2017 19:02

Nu har det gått några dagar sen lördag 4 februari då rasklubben hade sitt årliga årsmöte. Jag beslutade tidigt under 2016 att jag från och med 2017 skulle ta paus från klubbarbete och avgå från samtliga mina uppdrag jag hade i klubben. Kände att det ...

Av Camilla - 7 februari 2017 17:36

Nu står klockan varje dag på 14.40, alla dagar i veckan och om året, men just idag, den 7 februari 2011 betydde kl. 14.40 vårt sista farväl och Tyras sista andetag togs. Jag saknar verkligen Tyra vissa dagar, men är så otroligt lyckligt lottad att ha...

Av Camilla - 6 februari 2017 17:21


Alltså jag svävar fortfarande på små moln efter gårdagens debut i Startklass i lydnad. Jag var så galet nervös men försökte peppa mig själv i att Aysha och jag är faktiskt ett team, så det hänger inte bara på henne med andra ord, utan jag måste ju fu...

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards