Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Camilla - 10 april 2012 19:22

Jag hade tänkt att jag och Aysha skulle spendera vår dag ute, jag packar träningsväskan och Aysha viftar på svansen och är förväntansfull och när vi sen kliver ut, utanför dörren så inser vi båda att bläääää vilket tråkigt väder! Det blåste och regnade, hoppades någonstans att regnet skulle sluta, men så var inte fallet utan det ökade istället. Vi drog till skogs iallafall och tränade lite, med facit i handen borde vi stannat inne istället, inte för att Aysha misskötte sig utan för att JAG gjorde det!!! Ursch vad trött jag blev på mig själv och när jag själv inser att nej det här funkar inte, då fortsätter jag dessutom, fy skäms på dig själv Camilla!!! Jag filmade när vi var ute i regnet men det är så segt att ladda upp filmer just nu så dom kommer en annan dag, då kommer ni förstå varför jag satte mig själv i skamvrån när jag kom hem.


När vi tränat lite så gick vi en sväng, men eftersom regnet började ösa ner ännu mer styrde vi kosan mot bilen och åkte hem. Aysha var nöjd över att få komma in, hon hade inget täcke på sig nämligen. När Aysha låg och snarkade i soffan så satt jag och surade på mig själv, fy vad arg jag varit och så där less på mig själv, varför gör jag saker som jag känner att så ska jag INTE göra?? Jo för att jag får hjärnsläpp helt enkelt.


Jag tog nya tag på eftermiddagen och då gick det mycket bättre. Jag tränade ganska noga efter konceptet jag pratade om tidigare idag det här med 3 metoden, funkade ganska bra, men ska nog forma om det lite till ändå efter dagens träning.


Men inför imorgon så ska jag sätta mig och planera min träning med Carola och Lilo in i detalj och gå igenom det i huvudet så jag inte börjar med något annat jag inte planerat, för då VET jag att det blir pannkaka av allt!! Jag ska helt enkelt backa bandet, lägga fokus på kontakt och stadga.


Här kommer en filmsnutt från eftermiddagens träningspass, som gick betydligt bättre än det på förmiddagen i spöregnet =)


Av Camilla - 10 april 2012 15:46

Här kommer filmklippen jag lovade från vår rallylydnadsträff på Södertälje Bk =)



Jag och Aysha


Jag och Aysha


Jag och Aysha


Magda med Cayla


Magda med Cayla


Magda med Nitro


Magda med Nitro


Magda och Nitro


Matilda med Zilla


Carola med Lilo


Carola med Lilo



Så himla kul att ses och träna på det här viset =)

Av Camilla - 10 april 2012 10:47

Igår var jag som sagt i Sthlm på Väsby Bk och tränade med Maria och Rhino. Jag ska försöka träna i sånna miljöer så mycket jag bara hinner och kan då Aysha verkligen behöver det och jag med för den delen. När vi var i Södertälje och testade på rally lydnaden kändes hon omöjlig till en början, men jag gjorde fel där som ville köra igång på en gång. Hon behövde en stund för sig att landa vilket jag inte gav henne och det gav i sin tur sig i oönskade beteenden i träningen. Men igår gick det mycket bättre trots att vi hade 2 stycken mini hundar med mkt päls som vajjade i vinden och som körde på planen brevid med sin matte. Aysha är mycket intresserad av småhundar, tror ärligt att hon kan se dom lite som små harar som hon en gång i sitt liv roat sig med att "leka tafatt" när hon bodde i Italien.


Rhino och Maria brydde hon sig inte alls om när vi tränade så det var riktigt skönt. Men känner att jag måste hitta ett bättre koncept, har inte riktigt det ännu, men har tänkt ut en grej jag vill prova och det är att först leka med henne som uppvärmning, sen köra 3 gånger det jag ska träna och sen leka och sen köra 3 igen och sen leka och sen avsluta med 3 repetitioner med just det momentet och sen inte göra mer vid just det träningstillfället. Jag återkommer hur det funkar för oss =)


Håller på att ladda upp rallylydnadsfilmerna men det tar ju sån tid, så ni får se korten från igår så får filmsnuttarna komma i ett annat inlägg senare. Men när jag ser filmklippen på mig och Aysha känner jag någonstans i mig att näääääj sluta upp med godismatandet Camilla!!!!! Hon fokuserar ju bara på att äta godis och fattar inte vad hon gör ens, men jaja, gör om och gör rätt heter det ju =)


Här kommer korten från igår som Maria tog på oss när vi tränade, man är inte alltför snygg direkt, men det bjuder jag på *skratt*


 

Leksaken vi använder heter Flappy och Aysha älskar den, dock är dom inte så hållbara så den gick sönder och är därmed förbrukad =)


Vi tränade ligg från sitt vid sidan och Aysha bjöd på fina lägganden här ser man hur taggad hon är =)


   

Jag har en långlina runt midjan, Maria tipsade om det, att man inte tänkt på det tidigare. Jag har tyckt det är så jobbigt med långlina då man måste hålla i den, men gör man såhär behöver man inte bry sig och hunden har större rörelsefrihet och på så vis blir det lättare att träna. Här tränar vi lite fot =)


 

Det finns en agilityplan brevid denna som vi tränade på och när vi kom så provade jag låta Aysha gå upp på tipbrädan för att se hur hon skulle reagera. Aysha brydde sig föga och bara gick på, mattes tjej =) Sen fick hon prova på den här stegen vilket också gick riktigt bra, hon kör på bara utan att fundera så mycket, ber jag henne om en sak ställer hon upp utan problem =)


 

Vackra skapelse!


 

Efteråt åkte vi till Maria och hennes man, Luigi, fick träffa Aysha. Var så roligt att se hur hon kände igen Luigi så väl och blev alldeles till sig av glädje =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards