Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 24 april 2012

Av Camilla - 24 april 2012 20:58

Ikväll har jag den där härliga känslan som infinner sig när man fått frisk luft och varit ute mycket, känslan är svår att beskriva med ord, men alla som vistats ute länge någon dag och rört på sig vet nog vad jag menar =)


Efter att ha varit hos mommo på sjukhuset så åkte jag och handlade mat och sen styrde jag bilen ut till landet. Jag kastade i mig lite lunch och sen gick vi ut i det härliga vädret. Solen tittade fram då och då och allt eftersom var det längre solstunder än molnstunder och det gör så gott i hjärta och själ att fylla på med sol ljus =)


Jag och Aysha var ute i 1h, hon grävde efter sork och var som besatt av just 2 hål, efter ett tag kom jag på henne med att till och med använda munnen för att få bort lera och gräs så hålen skulle bli ännu större, gick ju för långsamt att bara gräva =)


Sen gick vi tillbaka till gården och jag hämtade mina föräldrars kamera, dom har en likadan kamera som jag, skillnaden är att deras är hel =) Lånade med den ut och tog lite foton på Aysha, då kändes liksom tillvaron komplett, ledig, ute med Aysha och dessutom en kamera i handen och sol, livet kändes så härligt =) Vi var ute i 2 h till, sen åkte vi vidare till ett annat ställe ute i skogen där vi går ibland. Där finns även en liten sjö som Aysha var tvungen att prova hur den kändes. Hon gick i och tog några simtag, men kom upp ganska fort igen och frustade, var nog lite för kallt =)


När vi var klara så såg jag att vi varit ute i sammanlagt 4.5 h och när vi kom hem så fick Aysha mat och sen slocknade hon direkt, inte likt henne, men skönt att se henne så trött. Ska försöka vara ute imorgon igen, jag mår så bra av att vara ute och när det inte blåser isvindar måste man ju passa på =)


Vi har inte ens tränat idag när vi var ute, och så skönt att inte göra det heller, det är en speciell känsla som infinner sig när man bara ÄR med en hund och så kul att se samspelet utan att jag säger något.


Vi har haft en underbar dag och nu ska vi ut sista svängen för sen blir det sova för vår del. Hoppas morgondagen blir lika härlig =)


Sov så gott mina fina vänner därute och hoppas ni också haft en bra dag!


 


 


 


 


 


Av Camilla - 24 april 2012 08:27

Igår var en deppdag, blä på den dagen helt enkelt, eller nä det var ingen deppdag men blev när jag skulle packa ner kameran då jag och Aysha skulle ut och kollar igenom den som alltid och upptäcker att den är trasig, jag blev riktigt uppriktigt ledsen. Dom som hängt med ett tag och känner mig, vet ju att kameran sitter som fastklistrad i min ena hand och jag älskar det! Förutom hund så är foto en passion i mitt liv jag alltid kommer ha, så nu vet jag inte hur jag ska lösa det här riktigt, har inte råd med någon ny tyvärr.


Lite senare ringde jag det där samtalet jag dragit mig för att ringa och med facit i hand hade jag kunnat dra mig lite till så hade jag sluppit spä på deppdagen, men när man ändå var igång kunde man ju köra på med mer skit. Hur som helst så får jag bara försöka så gott jag kan, inget mer med det, och man kan inte göra annat än sitt bästa, men helt klart förändrades läget och situationen drastiskt av det besked jag fick.


Men idag är en ny dag och vi tar nya tag och blickar framåt. Man ska inte låta det mörka och negativa ta över och få grepp, bättre att försöka se och fokusera på de positiva delarna som finns.


Idag blir det sjukhuset igen, känns som att jag bosatt mig där sen en vecka tillbaka, men just nu ser det ut så och jag behövs där så då får det helt enkelt vara så. Jag spenderar förmiddagen där och sen hoppas jag av hela mitt hjärta att solen väljer att stanna kvar så jag och Aysha kan spendera dagen ute, vi behöver båda frisk luft och en heeeel dag ute, eller ja, den blir ju halv, men ändå, flera timmar ute i solen skulle göra oss båda gott.


Ha en härlig dag allihopa och var rädda om er!!


 

Brukar titta på dessa bilder när dagen känns grå och trist, då kan man inte annat än känna värmen och kärleken och le =) Älskade Tyra du fattas mig så oerhört mycket, men vet att vi ses en dag. Jag hoppas på att kunna få ta lika fina foton på Aysha och maskroshavet, men har ju ingen kamera =(

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards