Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 5 april 2010

Av Camilla - 5 april 2010 19:06

Jag och Tyra var upp en sväng till hundklubben. Vi var förbi där igår kväll med men då var det inte en kotte där. Idag var det full ruljangs. Jag passade på att träna kontakt med Tyra, det var inte det lättaste eftersom det var massor med hundar Tyra hade fullt sjå med att hålla koll på. Men måste säga att jag tyckte hon skötte sig bra. Jag och Pillan fikade inne i klubbstugan och Tyra var med. Det var lite synd att en hund gick igång när den såg Tyra, och den hunden kom dessutom emot Tyra där hon satt. Tyra som har kort stubin i sånna lägen, talade om att det inte var okej. Men det gick att bryta snabbt och sen hade vi fin kontakt igen.


Det är synd när det uppstår sånna situationer för det behövs så få för att det ska bli befäst. Men man kan inte vara förutseende mot allt tyvärr.


Sammanfattningsvis så gick klubb besöket över förväntan. Jag använde mig av klickern, den är ju otroligt bra i sånna lägen. Jag klickade varje gång Tyra tittade på andra hundar och inte "sa" något. Klickade när hon tittade på andra hundar som skällde och busade utan att hon själv gjorde något. Ja som sagt, jag klickade en hel del så Tyra fick sitt kvällsmål uppe på hundklubben =)


Tänk vad ett litet klick kan åstakomma =) Jag är glad att jag klickade in Tyra och att hon svarar så bra på den träningsmetoden.


Imorgon bär det av till Strömsholm. Vi ska vara där kvart över åtta på morgonen så vi får gå upp i ottan, inget Tyra uppskattar, men så får det bli. Tyra ska röntga höfter och armbågar och vaccineras. Hoppas att allt går bra =)


Återkommer imorgon om Strömsholm besöket. Hoppas ni alla haft en bra påsk och ätit massor med godis =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards