Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 27 april 2010

Av Camilla - 27 april 2010 14:40

Jag och Tyra har spenderat dagen ute på landet, vilket otroligt väder vi har! Vi gick omkring i ca 2 timmar, så himla skönt. Vi passerade hjorthägnet och fastnade där ett tag på åkern alldeles brevid för det var lä och otroligt skönt. Tyra stod och tittade på hjortarna och sen på mig. Jag sa bara lugnt att vi låter dom vara och hon tittade lite till sen kom hon skuttandes till mig. Vi var ju ändå bara 10 meter ifrån synliga hjortar på ca 20st. Tycker Tyra är riktigt duktig. Vi satte oss i gräset en stund och tittade på dom, härligt.


Ursch äckliga fästingar som gjort entre. Dom har säkert funnits länge redan men Tyra har inte haft några men idag plockade jag 4 stycken som kröp på henne. Dags att köpa fästingmedel. Tänkte testa Scalibur, hade det på min tidigare hund och det funkade kalas. Vet att vissa hundar kan vara överkänsliga mot det, men vill ändå testa om Tyra kan ha det.


Jag gjorde ett tappert försök att arrangera ett fint kort på Tyra brevid vitsippor, det slutade med att Tyra rullade sig allt vad hon hade på vitsipporna *skrattar* Jag slänger upp bilderna senare, hinner inte nu.


Nu sover min skrutta gott och jag har inget dåligt samvete alls för att jag ska jobba. Hon kommer sova en bra stund och eftersom vi varit så aktiva hela förmiddagen och dagen så ska hon inte göra annat än ta det lugnt nu. Blir promis när jag slutat ikväll.


Mina tankar finns just nu hos Ebba, den vita herdehunden som jag skrivit och lagt upp bilder på här på bloggen. Ebba mår inte riktigt bra så hon ska få besöka farbror doktorn i eftermiddag. jag håller alla tummar och tår för att det kommer gå bra.


Dags att göra sig iordning, ha det så bra i solskenet gott folk!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards