Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av Camilla - 8 januari 2011 16:17

Jag önskar att det var den 4 februari snart, helst imorgon, eller nä, helst för flera veckor sen   


Igår upptäckte jag att Tyras utslag tagit en ny vändning    Eller ny är den ju inte, men från att det verkade ha gått tillbaka och bara något enstaka utslag så har dom förökat sig igen dom jävlarna  


Vet inte vad det beror på, vet bara att Tyras klåda är jobbig just nu trots rätt hög kortison dos varannan dag, hon visar även andra beteenden som tyder på att det är jobbigt nu. Stackars min älskade Tyra   


Jag la upp bilder igår efter att vi varit ute, men inte en enda bild visar utslagen, rätt komiskt egentligen, att en hund kan se så frisk ut, men i själva verket ha det rätt jobbigt.


Tyra är ju sån som hund att hon hänger inte läpp i första taget och försöker alltid bjuda till och vara sprallig, men emellanåt går det inte, som när hon t ex avbryter något hon håller på med för att klia sig.


Bilderna är dåliga, men man får ett litet hum om hur utslagen tagit för vändning.


Idag har hon fått kortison så kliar sig inte lika mycket, men däremot kissar desto mer. Nu kan det gott ta och bli februari så Kerstin Bergvall förhoppningsvis finner boven i dramat så Tyra får bli symptomfri.


Här kommer bilderna:


  Svårt att se, men utslagen är mer sammansvetsade i områden som följer hela Tyras sida, längre upp mot armbågen till syns dom inte lika tydligt för Tyra har mer päls där.

Man kan lätt förstå att det kliar, mattes tjej. Som sagt, lättare att se utslagen där Tyra har mindre eller ingen päls alls.  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards