Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Camilla - 17 augusti 2011 19:32

Andra natten efter semestern stundar, gör mig egentligen inget, trivs med att jobba natt. Det som känns av är ju att man vant av kroppen från natt arbetet så nu måste man få den att inse att det är vaken natt som är det som gäller nu en sidådär ett år till nästa semester *skratt*


Vad händer då? Inte speciellt mycket tråkigt nog, fast finns dom som säger att det är bra för mig, att det inte händer något och bara är lugnt.    Ska tydligen vara bra sägs det, men emellanåt ser jag på ordet lugnt som värre än pesten själv  


Nä skämt å sido, känner man mig rätt så kan man även tolka lugnet som det som är känt kan komma innan STORMEN   Men den här gången vet jag inte ens själv om det vad denna storm ska innehålla så det får bli en rolig överraskning när den behagar infinna sig.      


Nu när jag ändå är inne på det här med att skriva dolda budskap och meningar som man kan tolka precis hur som helst så fortsätter jag en stund till  


Egentligen vill jag köra raka puckar men med hänsyn till människor jag håller av och respekterar väljer jag att köra en "Hej Bullen" *skratt* ( vet skitlågt att skratta åt sina egna skämt )


Visste ni därute att det fanns särskilda och specifika mognadsfaser för olika raser? Det var inget jag visste iallafall, men till min stora lycka häromdagen fick jag information grundad på den enorma lärdom och höga intelligens som just dessa personer sitter. Jag brast givetvis ut i gapskratt, finns inget annat man kan göra än tycka synd om de patetiska kräken och kan tycka dom borde kräla ner i den avgrund dom dök upp ifrån. Lika barn leka bäst, så inget man höjjer på ögonbrynen för att dom funnit varandra.


När flera människor påtalar ett faktum utan någon som helst egen vinning i det hela, klarar inte de som borde bry sig av att hantera saker och ting på ett proffessionellt sätt utan snarare bekänner färg. Dom här stackarna har ju mer färg än vad regnbågen har att erbjuda och det roliga i kråksången är att dom själv utnämnt sig till målare och gladerligen häller ut liter vis med färg, allt för att visa sin rätta sida. Den osmakliga sida som dom så gärna vill basunera ut behövs ingen färg för att se, den stanken känns på långt håll.


Det märkliga i det hela är att dom inte själva inser vad dom håller på med och jag kan bli så faschinerad av att dom inte inser att dom gång på gång soppar undan mattan från sina fötter, men vem vet dom kanske gillar det *fnissar*


Tråkigt att de inte kan uppvisa det dom själva vill anse sig vara, seriösa personer som pysslar med verksamhet som gagnar dess syfte. Dom klarar helt enkelt inte av att vara seriösa utan kör hellre med cirkus och allt vad det innebär, men viktigt att tillägga att deras cirkus innehåller inga djur för dom har flytt för länge sen, förutom de stackarna som hålls inlåsta och inte kan välja bort den miserabla cirkusen som pågår.


Nä snart kommer jag försäga mig och det vill jag ju inte så avslutar detta inlägg nu och önskar er en härlig kväll och sov så gott när det är dags.


Tyra, har saknat dig så oerhört mycket idag, önskar du var här hos mig, jag har och kommer alltid älska dig   Husse kan fortfarande inte titta på alla vackra kort vi har av dig, han klarar inte att möta din blick eller se sin älskade japanflagga, han brister ut i gråt då, du är enormt saknad Tyra!


 

 

 

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards