Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 15 augusti 2011

Av Camilla - 15 augusti 2011 00:03

Idag var det dags för Astolf att åka hem till sin matte igen. Vi har tillbringat dagen ute på landet och Astolf verkade stortrivas med att strosa runt i sakta mak. Den här herren går inte någonstans i onödan och tar sig en funderare om det ens är värt att flytta på sig *skratt*


Det är så härligt med gamla hundar, dom kör på sitt eget koncept och bryr sig föga om oss människoapor som har en massa ideér för oss.


Mina föräldrar blev glada över att Astolf kom och hälsade på idag med. Tror ärligt talat att dom med saknar en hunds närvaro då och då.


I vanlig ordning vill dom skämma bort de hundar som kommer på besök och Astolf var inget undantag, han fick ett helt gäng korvar som han smaskade i sig och så slank det även ner en bulle, mums sa Astolf!


Här kommer några kort från idag:


          Astolf tycker det är onödigt att jäkta, bättre skynda långsamt =)


  Astolf var fast bestämd över att vi skulle vara på min mormors altan. Det är lite lustigt faktiskt för nästan alla hundar som träffar min mormor verkar uppskatta hennes sätt att prata. Hon har ju en speciell dialekt eftersom hon är från Finland, och hennes tal verkar låta som ljuv musik i hundarnas öron =)


    Astolf funderar på om det är värt att lämna mommos altan =)


    Gammelmannen ville in till mommo men när jag sa att vi skulle stanna utomhus, blängde han på mig som att jag var totalt ohyffsad som inte visste bättre än att bjuda in Greven till Mommo *skratt*


  Astolf kollade in Mommos rabatter och omgivning =)


        

Innan jag avslutar måste jag bara berätta något jag tyckte var så kul med denna gamla herre. Han är ju lugnet själv och lunkar fram och sover mest. Men idag när min sambo skulle flytta ett bildäck och tappade det, fick han fart under tassarna och såg ut som en liten valp i kroppen och började bita i däcket och ville dra det. Han har starka tänder för han fick hål på däcket, nu gör det inget för det var ändå inget däck som gick att använda, men tyckte det var för tungt och stort med fälgen i, så jag hämtade Tyras gamla leksaksdäck som ni även ser på fotot här ovan.


Astolf blev så glad och lekte med det där däcket så han fick med sig det hem. Eftersom han stortrivdes på den rosa dynan och sov på den hela tiden fick han med sig den hem också. Han har mer nytta av den än att den ska ligga i garderoben och ta plats.


Nä nu är det nog dags att börja sussa snart, klockan är tjugo över tolv och imorgon väntar jobb igen, slut på semestern för det här året, nya tag nästa år =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards