Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Camilla - 8 augusti 2011 16:41

Ibland kan jag önska jag vore lyckligt ovetandes och bara kunde välja en hund på måfå, men nu är det inte riktigt så enkelt för min del längre. Nu har jag visserligen massor kvar att lära, men tycker ändå jag ser en viss skillnad på mitt sätt att tänka nu och från början jag började intressera mig för hund.


Det är en stor djungel och det finns så många därute som bedriver kennel verksamhet eller uppfödning, hur ska man hitta rätt?  


Ursch jag tycker det är så svårt och jag önskar jag hade större kunskap när det kommer till att läsa stamtavlor. Min kunskap när det kommer till just stamtavlor är på den nivån att jag kanske känner igen vissa namn för att jag läst just dom namnen ofta *skratt*


Sen har vi ju alla olika kriterier vi vill ha hos en hund och det som tilltalar mig kanske inte tilltalar någon annan. Ibland när jag suttit och fastnat på nätet och tittat på kennlar och hundar så har jag kommit på mig flera gånger med att sucka och önska att det bara vore att lägga in en beställning och så fick man hunden på posten, precis enligt min beställning  


Ja, jag vet, så enkelt är det inte men ibland kan man väl få önska lite iallafall *skratt*


Något som jag blivit positivt överraskad av är att när jag trackasserat olika uppfödare i detta avlånga land så har alla tagit sig tid att svara på mina frågor och trots min okunskap har ingen fått mig att känna mig som jag vore totalt korkad utan alla är så trevliga. Sen vad dom tänker om mig är en annan sak såklart, men måste ge uppfödarna beröm för sitt bemötande och engagemang!


Trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag har ju fått för mig att nästa hund jag skaffar ska jag även börja ställa ut. Kan verkligen ingenting om utställning och hur man går till väga, men vill lära mig.


Mitt sökande fortskrider och jag hoppas att jag känner mig lite klokare när 2012 stundar och det är dags att välkomna en ny fyrfoting in i mitt liv.

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards