Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Camilla - 25 september 2011 18:31

Jösses vad skönt det var att komma ut idag efter hela dagen inne igår, andas frisk luft är väl ändå så underbart   Först fick jag träffa den nya gårdshunden hemma hos Hanna, det är en dogo canario och inte en presa canario som jag skrev i morse. Tarza var en rar tjej och såg inte ut som jag trodde.


  ZoeZoe och Tarza leker =)


  Kolla in Tarza som tittar ner i ZoeZoes gap, tror ni hon kollar in hennes halsmandlar? *skrattar*


  Fina Tarza!


Sen drog vi till skogs och släppte ut hundarna, Tarza fick stanna hemma på gården så det var ZoeZoe och Poppan som rejsade. Det jag gillade med deras samspel var att dom hade riktigt roligt när dom lekte men kunde även strosa runt för sig själva.


  Poppan väntar in ZoeZoe


  Hundarna rörde sig helt fritt och hur dom ville, men när dom färdades i trav på varsin sida såhär valde dom vägen =)


  Fina ZoeZoe!


  När ZoeZoe poserade så fint passade Poppan på att göra en lite busattack mot henne *skratt*


 

  Fullt ös framåt!


  Paret hann äta gräs också =)


 

  Sån vacker skog och en glad Poppan kommer farandes =)


  Kolla in stilen *skratt*


  Min bror kom ut till landet och sa hej efter att ha varit med sin gruppbostads boende med personal och plockat svamp. Han vågade klappa Poppan och Poppan skötte sig exemplariskt. En annan kille som bor på samma gruppbostad klappade även Poppan och blev överlycklig att ha klappat en hund ♥


Jag passade även på att se Poppans reaktion på hjortarna som jag hoppades på var i hägnet. Poppan vittrade att dom var där men brydde sig inte om dom. Här kommer 3 filmsnuttar från när vi var vid hjorthägnet:



 



 



 


Sen en filmsnutt slutligen på Poppan och ZoeZoe som står och stirrar på varandra och kör chicken rejs =)



 

Av Camilla - 25 september 2011 09:18

Både jag och Poppan har sovit som stockar inatt, har nästan kännt mig medvetslös faktiskt. Poppan var lite dålig i magen igår, kräktes upp båda sina mål, men jag misstänker starkt ett tuggben som han var lite för glupsk på och svalde för mycket på kort tid. Imorse åt han sin frukost med god aptit och inte visat en enda tendens att må illa så jag är säker på att det var benets fel.


Jag förstår inte hur dom klarar men beundrar och ger en eloge till dom som agerar jourhem för hundar som är i behov av ett hem innan dom finner sin nya flock att bli medlem i. För varje dag som går knyter jag mer och mer an till Poppan, men han är å andra sidan ingen svår hund att ta till sig. Han kommer ofta och kelar och gosar och sånt gillar jag ju hos en hund. Han kan sitta i soffan och njuta när jag klappar honom och pussar på honom och han bara myser, syns i hela hans ansikte och så lutar han sig mot mig och så sitter vi där och tittar på tv. Men det är inte min tid än för vovve, när det blir ligger i framtidens händer fortfarande.


Jag ser det som att jag försöker hjälpa Poppan och försöker göra varje dag han är hos mig till en bra dag, för det är viktigt för mig, att ge hunden det den är värd för det ligger i mig som människa att se till att det blir så, för hunden kan knappast öppna dörren och kliva ut själv, eller öppna kylskåpet och ta sig lite mat. Man bär ett stort ansvar när man väljer att ta in en fyrbent älskling i sitt hem så jag försöker förvalta varje dag jag och Poppan är ihop. Fast så gör jag med alla hundar jag passar eller äger.


Eftersom det inte blev någon frisk luft för mig igår så tänkte jag andas frisk luft idag och bege mig till skogs. Poppan ska få träffa ZoeZoe, Hannas Dobermann tik, ska bli kul att se hur dom gillar varandra. Jag ska även göra ett stopp på Hannas gård och säga hej till deras nyfunna vovve, Tarza som dom hämtat från Hundstallet, en Presa Canario om jag inte minns helt fel.


Hoppas ni alla får en bra dag och ta hand om er och era fyrbenta vänner!


        Så rofyllt att se en hund sova =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards