Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg under oktober 2011

Av Camilla - 6 oktober 2011 16:53

Det här är jag i ett nötskal, känner mig så rastlös men vet ju varför, men spelar ingen roll att jag vet för det ändrar ju inte på faktumet att jag är rastlös.


Jag vill att allt bara ska vara färdigt och klart och innan det är det så kommer jag vara rastlös och stingslig. Känns som att jag står i startgroparna men inte kommer iväg utan alla andra springer men jag sitter fast med superlim *ler*


Håller på att läsa en uppsjö av olika böcker, just nu pendlar jag mellan Rallylydnadsboken och Etologiboken och för er som inte vet är det hundböcker såklart.


Jag är ju sån som gillar att planera och i mitt huvud har jag redan satt upp ett gäng planer och strategier men vet att det inte kommer bli så när jag väl är där, för den här gången ska jag inte frångå min grundplan men därimellan kan man ju drömma lite såklart på hur man skulle vilja att allt såg ut. Klart att jag skulle kunna testa att göra så, men vet ju att det blir pannkaka i slutändan och det vill jag ju inte.


Nä mitt koncept är och kommer fortfarande vara när jag väl har hund igen att skynda lååååångsamt och inte rusa iväg och bli för ivrig.


Har gjort om bloggen lite igen, fick för mig ett tag att jag skulle ta bort den, men nä, i vår har jag haft den i 3 år så känner att det är för mycket minnen som försvinner om jag tar bort den. Är bara det att känns som att det är en hundblogg men den fylls inte med så mycket hund nu när jag är hundlös, men vem vet, det kanske rasslar till och så fylls den upp med en fyrfoting igen, jag hoppas att det blir förr än senare.

Av Camilla - 4 oktober 2011 17:38

Jaha tisdag, idag är det tisdag och ännu en dag i mängden, jag är så uttråkad idag   Känner mig så rastlös, vill träna hund och vara ute i skogen och plocka svamp eller bara vara. Nu kan man visserligen dra ut till skogs iallafall, men nä inte riktigt samma grej utan hund.


Idag kom amstaffnytt, det är Svenska Amstaffklubbens tidning, jag har skickat in en artikel dit om Tyras historia. Även fast jag vet vad som stod var jag tvungen att läsa den och jag grät så tårarna sprutade   Skillnaden på nu och då är att idag kan jag gråta och sen går det över och jag minns de roliga och bra sakerna istället för att bara se ett mörker som är svart och dystert. Jag saknar henne varje dag som går utan henne vid min sida, men jag är säker på att där hon nu är lever hon rövare och har det riktigt kul och slipper allt lidande.


Något som gör mig riktigt glad är när jag läser på olika forum om hur bra det går för andra med deras tävlande och tränande! Jag hoppas att jag får joina dom längre fram och jag ser fram emot att lägga upp träningsplaner och planera in hur säsongen ska se ut både träning och tävlingsmässigt.


Nähäpp, man kanske ska sträcka ut på soffan en stund innan det är dags att masa sig till jobbet.


Ha en bra kväll allihopa och ta hand om er och era fyrbenta vänner!  

Av Camilla - 3 oktober 2011 19:53

Har suttit och kikat runt lite på andra som har hund och deras bloggar och vad roligt det är att titta på filmklipp från deras egen träning!! Jag blir lika glad och upprymd varje gång jag ser andra amstaffs jobba och när man ser deras energi och driv spricker jag alltid upp i ett leende, så underbart!


Jag kan ångra att jag inte filmade min och Tyras träning mer, men alltid lätt att sitta och vara efterklok, men med min nästa hund ska jag nog allt investera i en ordentlig kamera så jag kan filma bättre och på så vis även se vad jag själv gör för galet och behöver ändra på.


Jag tycker man blir så enormt taggad av att se andra träna och idag när jag och Pillan sågs en sväng och pratade hund och hennes och Torstens träning blev jag så sugen på att få träna hund. Jag vill ha en hund, nån som kan ge mig en? *skrattar*


Nä, min tid kommer och jag hoppas den är mer nära än vad jag tror och vet *fnissar hysteriskt hemlighetsfullt*


Jag vet att det kommer vara en tid som kräver mycket tålamod och energi till bas saker, men sen kommer vi kunna lägga energin på det roliga, träna lydnad =)


Jag har kommit fram till att med min nästa hund vill jag gå en brukskurs, jag kan inget om själva brukset så det vore ju roligt om man då gick en kurs och lärde sig mer om det.


Jag har planerna och vilja och energin, nu fattas bara det mest väsentliga, hunden *ler*


Inatt blir det jobb för min del, ni andra får sussa gott så tar jag över sovandet imorgonbitti när jag slutar kvart över sju =)

Av Camilla - 2 oktober 2011 17:33

Nu har jag varit hundlös i några dagar igen och man känner direkt skillnaden. När kroppen säger att nu är det dags att gå ut sista så behöver jag liksom inte titta på klockan för då vet jag att den är runt 21-22 tiden på kvällen, som att man har en inbyggd klocka i sig.


Poppans nya familj har varit så gulliga och smsat varje dag sen i torsdags och talat om att allt går bra och jag har även fått bilder så det gör gott i hjärtat att se och få hållas uppdaterad att allt går så bra. Tack Malin och Fredrik för att ni är så rara och tänker på en hönsmamma som mig.


Dom som känner mig vid det här laget vet att är det något jag är urusel på så är det att vänta, jag vill ha saker gjorda helst igår eller i förrgår om det är något riktigt roligt, men livet funkar inte riktigt så, men ibland hoppas man ju på ett under *skratt*


Sen jag och min sambo kommit fram till att vi känner oss redo för hund igen vill jag liksom ha en nu, inte sen, inte nästa år utan nu nu nu *skratt* Så är jag i och för sig med allt här i livet och det kan bli lite jobbigt ibland. Såhär i såkallad vuxen ålder ( kommer aldrig bli vuxen men ändå ) har jag lärt mig att hantera det bättre och inser ju att saker och ting har sin tid, men tja ibland faller man tillbaka på en 5 årings nivå och vill att det ska hända nu och inte sen.


Är lite roliga saker på gång, inget jag kommer gå ut med än, för vill vara säker på min sak innan jag gör det. Men jag hoppas av hela mitt hjärta och själ att det är min tur nu att få ha lite tur och lycka i livet så håll tummarna för att det går som jag vill så uppdaterar jag er när det är dags =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards