Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Camilla - 14 mars 2012 08:10

Jösses vilken morgonpigg människa jag blivit, men skönt är det, tror jag blir så positivt påverkad av allt härligt ljus solen bjuder på, iiieeeee visst blir man glaaaad =)


Igår på sista promenaden med Aysha gick jag till Vilsta, kan inte riktigt släppa det här med den 6 månaders valpen som nu varit försvunnen i 1 vecka, Sacha, som inte har hittats. Ursch när jag tänker på det mår jag så dåligt, hon måste vara så rädd om hon fortfarande lever. Någonstans hoppas jag nästan att hon blivit stulen så hon iallafall är inne i värmen, men såklart det bästa vore om hon fick komma tillbaka till sina ägare. Hur som så valde jag att gå kvällsrundan till Vilsta och runt där men vi såg ingen Sacha.


Hur som, jag testade en ny sak igår då på promenaden. Det blev många hundmöten och Aysha kan liksom bli exhalterad, inte så att hon vill göra utfall eller blir galen på något vis, men jag gillar inte hennes sinnesstäming vid hundmöten, så jag valde att sätta henne ner och gav kommandot stanna. Måste säga att det fungerade över förväntan, hon var riktigt duktig. Några gånger liksom reste hon rumpan lite lätt, men sa jag sitt då, då satte hon sig igen. Hon valde att söka ögonkontakt till mig flera gånger under hundmötena och det gillade jag med. Detta är något jag tänker fortsätta med, kom på att jag kanske kan nyttja det även i stadga ifall vi någon gång ska tävla lydnad och sitt i grupp, tror även vi kan ha användning av den här träningen i platsliggningen. Hur som, så kommer jag fortsätta med det för det känns som en bra grej.


Måste berätta om vid ett tillfälle när jag klev några meter ifrån gångvägen och satte Aysha, det kommer 2 småhundar med sin ägare, och dom skäller och är helt galna, men Aysha sitter still och söker min kontakt då och då under hela förloppet då dom passerar, det tyckte jag var bra gjort! Gubben som gick med småhundarna såg nästan förvånad ut över att Aysha satt still och hans hundar betedde sig så illa, kändes lite som att han förväntade sig att Aysha skulle vara värre än hans hundar, men nu var det han som fick bita i det sura äpplet =)


Idag ska jag träffa min bror, vi ska umgås hela dagen, ska bli så roligt, är ett tag sen vi sågs nu, så därför känns det extra kul att få en heldag ihop. Aysha ska med såklart, så ska bli spännande att se hur han reagerar på henne och hur han är mot henne =)


Ha en toppen dag allihopa därute, ta hand om er och försök njuta av det fina vårvädret =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards