Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Camilla - 5 mars 2012 16:56

Vi tog sovmorgon imorse jag och Aysha så vi vaknade inte förrän vid 10 tiden, vi tittade ut och såg klarblå himmel och sol, så jag klädde på mig och så styrde vi kosan till skogs, frukosten fick vänta =) Vi var ute och gick i en timme, det var så skönt ute, så härligt när man känner att solen värmer med sina solstrålar. Aysha var helt lyrisk när hon for runt överallt och jag gillar skarpt och är lycklig över att hon allt oftare nu återkopplar till mig, alltså att hon kommer till mig och söker kontakt med jämna mellanrum i allt sitt farande i skogen. Det är en fin egenskap hos en hund tycker jag och det glädjer mig att jag lyckats få Aysha att börja göra så.


När vi kom hem så fick Aysha frukost, men jag passade på att äta lunch istället, kollade mailen och där såg jag efterlysningen efter Nisse, den här dvärgtaxen jag skrivit om tidigare idag. Så när jag ätit klart så begav vi oss ut till skogs igen. När vi gått i 1h och letat så kom Pillan och Torsten och gjorde oss sällskap, vi gick sammanlagt i 2.5h och letade efter Nisse, dock utan resultat tyvärr, men jag hoppas innerligt att Nisse kommer tillrätta.


Aysha är ju en tjej som man inte tröttar ut i första taget, men nu är hon trött kan jag lova, känns gott i hjärtat att vi har varit ute i det underbara vädret i 3.5h idag och att hon fått röra sig så mkt fritt. När vi var i Vilsta hade jag henne i flexikopplet så hon kunde springa lite mer fritt än om jag skulle haft det vanliga kopplet, men på förmiddagen var hon lös hela tiden vilket hon stortrivs med.


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det att vila en stund innan det är dags för mig att bege mig till jobbet inatt. Hoppas ni alla haft en underbar måndag och att allt är bra med er!



  Aysha i skogen på förmiddagen =)


       

Här hörde hon något så hon vänder hela främre delen av kroppen mitt i språnget och byter riktning, ser helt galet ut =)


   

Tyckte den här bilden blev så fin =)


       

Aysha tycker om att använda sin söta lilla nos och har den i backen nästan hela tiden då vi är ute i skogen =)

Av Camilla - 5 mars 2012 12:32

Nisse är en dvärgtax som är strävhårig och han försvann i lördags den 3/3 kl. 10.15 i Vilsta. Det var till höger om backen där den här frisbee banan börjar som Nisse sprang iväg mot skogen och kom aldrig tillbaka. Hans matte med familj och andra som velat hjälpa till har sökt efter Nisse hela helgen utan resultat. Nisse har ett svart täcke på sig med rött foder, att han har täcke på sig kan innebära att han sitter fast någonstans.


Snälla ni som bor i Eskilstuna med omnejd, har ni möjlighet att gå en sväng i Vilsta och leta efter Nisse vore det jätte snällt om ni gjorde det!


Nisse har även figurerat på fb sen i lördags som en efterlysning och även på blocket.


http://www.blocket.se/sodermanland/Har_nagon_sett_Dvargtaxen_Nisse_38955038.htm?ca=12&w=1


Jag förstod inte då att det är samma Nisse som jag och Tyra gått kurs med, nu spelar det ingen roll iof för det är lika hemskt att en hund är bortsprungen och ej återfunnen, men det känns ändå lite extra i hjärtat när man träffat Nisse och hans underbara matte. Nisse är en mkt söt lite hund och mkt snäll.


Så snälla, hjälp till att hitta Nisse!!! Jag och Aysha ska ge oss ut strax och leta.


Här är numret till Nisses matte: 070-733 86 90 och Nisses matte heter Anna.


Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards