Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 20 mars 2012

Av Camilla - 20 mars 2012 20:57

La upp ett inlägg där jag berättar om hur sur Aysha kan vara ibland när vi tränar, men filmklippen går inte att ses så försöker på nytt att lägga upp dom och denna gång via youtube och hoppas ni kan se dom =)




Av Camilla - 20 mars 2012 19:27

Hur kommer det sig egentligen att man blir sådär super nöjd när man inser att man har en riktigt trött hund hemma? Jag kan verkligen bli jätte nöjd och tillfredställd när jag vet och märker att Aysha är riktigt trött, känns som ett kvitto på att man lyckats bra då.


Idag hade jag möte till 12 och efter det direkt åkte vi ut till landet och var ute i nästan 2 timmar, sen tog jag en fika hos mommo och sen var vi ute i ca 45 minuter till innan vi styrde kosan hemåt. På vägen hem ringer Pillan och undrar om jag är sugen på en kvälls promis och det tackade vi inte nej till. Så det vara bara att åka hem, slänga i sig lite i magen och sen tog vi en promis på lite över 1 timme och ni må tro att Aysha såg i kors när hon väl kom innanför dörren hemma.


Jag är inne i en period själv där jag känner att jag vill vara ute så mycket som möjligt, vill ha massa ljus, kanske är någon bieffekt av att jobba natt, men jag har alltid varit sån som vill vara ute i friska luften. Imorgon lovar dom lite mer sol så det ser jag fram emot, är rätt trött ikväll så det är inte bara Aysha som är påverkad av dagens aktiviteter, så hoppas jag somnar tidigt så jag vaknar tidigt och till sol så vi kan vara ute lääääänge imorgon också.


Vi har inte tränat så mycket idag annat än kontakt och vara lös. Hjorten var inte där vi var idag i hägnet, men dom är i den hagen iallafall, men Aysha sköter sig fin fint tycker jag, ska bli intressant att se hur hon uppför sig när hon väl får se hjorten på nära håll. Hon har ju sett dom vi dett tillfälle då dom även sprang, men då var hon kopplad, men stod still och tittade fint på dom, kan ju hoppas att det är något hon kommer fortsätta med, just det beteendet.


Nä, har inte så mycket vettigt att skriva ikväll, är rätt trött i huvudet så rundar av och säger på återseende mina fina vänner =)


 

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards