Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 21 september 2012

Av Camilla - 21 september 2012 19:36

Alltså Aysha har ju ett träningsprogram som hon ska utföra varje dag, men vissa saker några gånger i veckan. Det kan tyckas som simpla saker att utföra och hinna med, men helt ärligt så känner jag mig som en riktigt dålig hundägare, har dåligt samvete att jag inte fullföljer detta program som jag borde och ska för Ayshas skull.


Alla som har hund vet att det är nog att göra att bara ha hund och göra det som man ska med hunden, aktivera, motionera osv.


Aysha ska gå med viktmanshetter varje dag i 15 minuter, det kan ju tyckas lite och inga problem att göra. Det tycker jag inte är några problem, dock sa hon värmas upp innan sen gå i 15 minuter och sen varvar jag ner henne och sen ska hon ju stretchas och sen masseras, det är där det svåra kommer in för mig.


Hon ska även utöver detta stå på pilatesboll, något jag inte gjort ännu med henne, även där ska hon stretschas och masseras efter träningspasset.


Nu när selen kommit ska hon även dra sele några gånger i veckan och efter det stretchas och masseras.


Det är väl egentligen inte själva övningarna som är svåra att få till utan snarare tiden att hinna strecha och massera som jag itne får till det. För oftast när jag är iväg och gör saker med henne och låter henne gå med viktmanschetterna har jag annat jag passar på att göra i samband med det, som att träna annat.


Ursch, just idag har jag en riktigt dålig dag, blir ofta så när jag är ifrån Aysha, då rannsakar jag mitt hundägarskap och vad jag gör bra och vad jag borde ändra på och det här är något jag haft dåligt samvete över att jag inte får till det.


Måste skärpa mig, men vet att jag tycker det här med att strecha är lite jobbigt också för jag har inte riktigt kläm på hur man ska göra och vill inte skada henne, men jag känner ju att hon behöver strescha och masseras för hon är så spänd i bakdelen min tjej, spänd som sten.


Nä får ta helgen åt att verkligen planera in mer nogrannt så jag får till det hela med massage och stretch och övningar plus allt annat man ska göra med sin hund och sen har man ju även det där som kallas det övriga livet och vardagen som man ska hinna med.


Här har ni en länk till Ayshas nya sele, hon har fått en röd, längtar till måndag då jag får prova den =)


http://shop.sundpro.se/description.php?II=2&UID=20120921193533176.68.200.175



Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards