Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 20 september 2012

Av Camilla - 20 september 2012 21:37

Imorse åkte vi till Västerås jag och Liten Aysha =) Var dags för henne att fylla på med vaccin och rabiesvaccinet. Den här gången blev det rabies som ska hålla i 3 år innan nästa spruta. Tidigare när vi varit hos veterinären har Aysha varit uppe i varv och varit mer vild än tam.


Men den här gången så snosade hon av rummet och sen la hon sig vid mina fötter fast det var livat utanför vårt rum där vi satt. Jag är så imponerad av min tjej och så himla lycklig över att se hennes framsteg. Hon blev jätte glad förstås när sköterskorna och veterinären kom in och prata med henne, men var stilla när dom gav sprutan i nacken och sa inte ett ljud när dom stack henne. Nu känns det ju inte så mkt om jag förstått allt rätt när dom ger i nacken sådär i skinnet. Oavsett så är jag en stolt matte =)


Passade på att väga henne också, och tösen väger hela 28.2 kg på tom mage, jag förstår inte var all hennes vikt sitter för någon övervikt har hon inte. Hon är helt enkelt byggd av muskler min tjej =)


Tanken var att jag skulle åkt till Södertälje ikväll och tränat med Carola och Lilo och ifall några andra skulle dykt upp. Men det blev ändring i planeringen och jag fick åka och lämna Aysha till husse istället. Jag har jobb helg framför mig så då brukar hon vara med honom, men ursch vad jag tycker det blir jobbigare och jobbigare att inte ha henne hos mig. Nu älskar hon ju sin husse och mår bra med honom såklart, men jag vill ha henne hos mig iallafall *skratt*


Laddade upp ett videoklipp från mobilen, har ju laddat ner en app till den som är jätte smidig. Klippet är från en dag då vi var ute på landet och Aysha provlåg sin nya bädd som pappa köpt åt henne, tack snälla pappa =) Slänger även upp 2 bilder från när hon ligger riktigt skönt brevid spisen som det sprakar i efter att hon bökat runt i den och då ligger hon i den med stil *skrattar* Det andra kortet är från när vi var inne hos mommo och fikade =) Alltså vilka kontraster, från att ha varit ett totalt vilddjur till att ligga still fint på filten när min 90 åriga mormor går runt i köket. Aysha, du är bara för underbar och jag älskar dig så otroligt mycket!!



 


     

Av Camilla - 20 september 2012 21:01

Här kommer hela Ayshas BPH i filmklipp =)











 


Här ovan ser ni hennes spindeldiagram, den röda stjärnan eller vad man ska kalla det är Aysha och den blå är snittet på alla andra amstaffs resultat som gjort BPH hittills =) Jag är verkligen jätte nöjd med min tjej på många sätt och vis och tycker att såhär ska en amstaff vara till sättet och mentalt =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards