Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg under juni 2009

Av Camilla - 2 juni 2009 22:03

I förmiddags hade jag och Tyra en privatlektion hos Helena angående klicker. Jag ville verkligen vara säker på hur man gjorde, och jag kan inte förstå att jag inte använt mig av det tidigare. Så häftigt att se hur Tyra verkligen tänkte så det knakade och gissa om hon blev trött efteråt. Hon är inklickad och klar så imorgon ska vi sätta igång och träna, så himla kul. Det har varit en hektiskt dag för lilla Tyra. Först lektion om klicker och på kvällen var hon hos snälla Pernilla som passade henne när jag jobbade. Tyra påminde Pernilla på alla sätt och vis hur det är att ha valp hemma. Man kan säga att Tyra verkligen ansträngde sig till det yttersta och tog till alla valpknep hon hade i skinnet =). Tack snälla Pernilla för hjälpen säger Tyra. Eftersom dagen idag har varit rätt intensiv så tar jag och Tyra en slappar dag imorgon. Jag höll nästan på att glömma, jag fick ju skivan idag på korten från fotografen. Vilka fina bilder det blev, tycker nästan Tyra gör sig bäst i svartvitt. Nu ska jag välja ut vilka jag vill ha och så småningom så lägger jag upp några kort här med. Nu ska jag krypa ner hos min lilltjej och försöka sno tillbaka kudden. Natti natt alles!

Av Camilla - 1 juni 2009 20:27

I förmiddags var Tyra hos fotografen, hon skötte sig riktigt bra, nu väntar vi med spänning på att få se korten. Tyra tycker att det är lite väl varmt ute, och jag håller med. Sånna här dagar är det inte roligt att bo i lägenhet, men någonstans måste man ju bo =). Ikväll var vi på valpkurs igen. Det är så roligt att gå kurs, men tror att mestadels av gruppen idag hade fått solsting, var en del skratt och stoj, härlig stämning. Tyra var övertrött idag, så fröken fick något att bita i, eller Tyra fick nästan något att bita i, dvs frökens rumpa =) Fröken Helena skulle låna Tyra för att visa en övning, Tyra var mer fokuserad på att hoppa upp och bita i kopplet och ett tag så var det nära att Helenas rumpa fick sig ett stycke valptänder i sig. Imorgon förmiddag har jag bokat privatlektion hos Helena, då ska vi gå igenom lite smått och gått och även introducera klicker, det ska bli riktigt kul! Nu ska jag och pyret krypa ner i sängen och titta på tv, men hon lär ju norpa min kudde som vanligt. Ha det bäst alla!

Av Camilla - 1 juni 2009 10:00

Jag måste bli bättre på att skriva samma dag som saker och ting händer =) Igår var det avslutningstävling uppe på klubben. Tyra fick stanna hemma eftersom hennes mage varit ur balans och jag tyckte hon skulle få ta det lugnt. Så hon fick stanna hemma med husse. Jag däremot satt och svettades i den enorma värmen som var igår och det fanns en hel del hundar som också tyckte det var alldeles för varmt. Pernilla ställde upp med Majken i 2:an och Ylva i 3:an med Nova. Det var ju ingen riktig tävling, men ändå kul när det händer något på klubben. Pernilla vann sin klass och Ylva sin. Var tyvärr inte så många deltagare i 2:an och 3:an, rent ut sagt var det bara 2 st i 2:an och bara Ylva i 3:an. Men visst låter det bättre om man bara skriver att dom vann??? =) Hur som helst var det en härlig dag ute i det fina vädret. Senare på eftermiddagen åkte vi till min sambos mamma och åt middag. Tyra tycker om att skutta runt där på gården och vi ska inte tala om hur roligt det är att härja runt i sofforna, bland alla kuddar och filtar. Tyra är ett riktigt busfrö. Sen sov hon gott när vi kom hem och hon har en förmåga att vilja sova med sitt söta lilla huvud på min kudde. När jag ser henne sova smälter mitt hjärta tusen gånger om. Jag är så glad att jag har henne, min lilla ögonsten. Idag har Tyra mycket på schemat. Kl. 11 ska vi till en fotograf och förhoppningsvis ta några fina kort, och ikväll är det valpkurs igen. Så vi säger på återseende så länge....

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards