Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Camilla - 14 april 2011 21:07

Tyckte jag mådde bättre imorse när jag vaknade, men hade ändå feber så slog en signal till farbror doktorn, och sköterskan tyckte att jag skulle kika förbi så dom kunde ta ett halsprov. Det visade att jag hade halsfluss, men jag hade inte så ont som man kan ha när man har det, men men det förklarade febern. Svetten bara rann om mig och det kändes som ett helt maraton att ta sig dit och tillbaka, men skönt att få pencillin så man slipper det här =)


Jag har inte alls lika hög feber ikväll och hoppas på en skön natts sömn, har sovit dåligt i flera nätter, men tror det beror på att jag yrat och haft mig =)


Imorgon är jag frisk och feberfri, det har jag bestämt =) Fast mitt förstånd säger att jag möjligtvis slipper febern imorgon, men pigg som en lärka förstår till och med jag att det vore att önska för mycket. Otroligt vad det sliter på en att ha feber i flera dagar.


Ibland kan jag bli lite snopen över att jag har kunskap gömd i mitt huvud. Jag är ju en glömsk människa och skapligt förvirrad till och från, men jag blir lika överraskad varje gång jag hamnar i en situation eller får en fråga och vips kan jag svara på den och det gör mig så glad!


När jag var och träffade Meril sist så sa hon mycket bra saker till mig, saker hon garanterat sagt förut, men nu måste jag varit mottaglig för det, för det har hänt saker i mitt sätt att tänka när det kommer till hund och träning. Tidigare har jag krånglat till det för mycket känner jag såhär i efterhand och velat fram och tillbaka mellan goda råd och kunniga uttalanden. Men nu känner jag i hela mig hur jag skulle göra och inte göra och det är en egenskap jag ska vara rädd om, för den är otroligt värdefull.


Jag ser fram emot framtiden då jag tar steget att släppa in en ny fyrbent vän, för då kan jag få praktisera mitt nya sätt att tänka =)


Mitt ledord kommer att vara, skynda långsamt =)


Nu ska jag ta och krypa till kojs och läsa lite, hoppas jag slipper konstig sömn inatt. Nu när jag blivit så bortskämd med att sova gott om natten sen jag började jobba natt, stör det mig när jag inte får sova. Förut var jag ju van vid att sällan få sova en hel natt, men när det funkat så bra med sömnen så blir man extra kinkig när det inte flyter på =)


Godnatt alla därute och sov så gott!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards