Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 12 april 2011

Av Camilla - 12 april 2011 17:03

Här kommer några bilder från träffen igår, tog några grupp foton på syskonen ihop, resten av bilderna kommer senare:


  Här är hela gänget samlat och vi får oss en välförtjänt paus =)


  Här är Tyras helsyskon, från vänster: Diamon, Lilo och Miilo


  Här är Tyras "småsyskon", från vänster: Prince, Bina och Rhino


  Här är Tyras "store bröder", från vänster: Chubbie och Rozzo


  Det här kortet älskar jag, det är så talande och vackert. Det är Carro och Diamon som visar sin kärlek till varandra!

Av Camilla - 12 april 2011 16:39

Jag har velat fram och tillbaka ett tag nu om jag skulle ta bort bloggen eller inte. Jag skapade bloggen från början för att skriva om Tyra och våra påhitt och hur vi skulle utvecklas tillsammans. Nu har jag ingen Tyra att skriva om på det viset längre, men någonstans tar det emot att ta bort bloggen så jag har bestämt mig för att behålla den. Den har ju ändå funnits i 2 år, så vore trist att lägga ner den helt.


Igår var jag på sök träff i Stockholm och träffade ett härligt Capa Tosta gäng. Vi höll på hela dagen och det är så roligt att träffa andra som delar ens intresse, hund och amstaff *skratt*


Vi var 8 personer och det var 9 hundar på förmiddagen som fick jobba på och på eftermiddagen blev vi 9 och då fick 10 hundar jobba =)


Vi hade verkligen en toppen dag och vädret var på vår sida, men när det var dags att bjuda på grillad korv från min sida så strejkade engångsgrillen, men efter mycket om och men fick Lola igång den och vi fick i oss några korvar.


Jag saknade Tyra igår så det värkte i bröstet på mig. Hon hade varit som klippt och skuren för att köra sök och få springa och leta upp någon att pussa på. Jag fick ju låna bästigaste Rhino, men givetvis är det en helt annan sak om man gör sånna här saker med sin egen hund.


Jag är så glad och tacksam över att trots att jag inte har egen hund så ingår man liksom fortfarande i gänget och känns som att det är självklart att jag ska vara med fast jag är hundlös, så det känns fint i hjärtat.


Jag vaknade i morse med hög feber, var länge sen jag hade sån här jäklans hög, men det ger sig, jag är dålig på att vara sjuk, ogillar det skarpt och brukar försöka ignorera det, men idag hade jag inget att säga till om, så det var bara att ge upp och ligga still.


I slutet av veckan ska jag låna Rhino igen, ska bli så härligt att få gosa med hund i några dagar och få träna lite. Har lite planer för Rhinos weekend hos mig, så jag hoppas att det här larvet med att vara sjuk går över fort.


Nu när facebook finns så är jag lite dålig på att lägga upp bilder här på bloggen, ska skärpa mig med det såklart =) Men orkar inte hålla på med det idag. Hoppas ni alla har det bra därute och att era fyrbenta vänner förgyller er tillvaro, var rädda om varann!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards