Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Camilla - 6 februari 2010 18:31

Jag och Tyra har spenderat dagen till skogs, skönt med frisk luft, men för att ha något att klaga på så kunde det ju ha varit lite mindre snö =) Tyra gör sitt yttersta för att ta sig fram men det är svårt. Hon gör sina söta känguru hopp. Ibland kan jag se på mig själv som otroligt asocial. För jag stortrivs med att bara vara jag och Tyra. Har inga som helst problem med att tillbringa en hel dag med min donna och ännu bättre är ju att vara ute tillsammans.


Jag kan inte se mig själv leva utan en hund någonsin igen, hon är balsam för min själ mitt lilla vita troll =)


Jag lovade kort, slänger upp en del gamla och nya. Ni behöver inte vara oroliga över att Tyra har gått och blivit lurvig, det är Ebba =). Hon ägs av en kompis till mig och Ebba är en blandras. Tycker hon har så vackert ansikte och otroligt söt. Den hunden kommer kunna gå långt, otroligt villig att jobba.


Fråga mig inte vad Tyra gör på vissa av bilderna jag lyckas ta, vi kan kalla det hennes party trix *skrattar* Ha en trevlig kväll gott folk!


          Här ovan verkar Tyra förvandlas till en bullterrier =)   Tror ni det går lättare att hoppa fram med öronen utvecklade? *skrattar* Hon kör sitt Dumbo trick =)   Finns säkert något intressant därnere, om inte annat får hon säkerligen brain freeze.       Jag gillar kort som är udda =) Mattes älsklingen!     Tyra undrar säkert åt vilket håll hon ska springa åt.             Är hon inte för söt mitt lilla yrväder *skrattar*   Ser ut som att Ebba hör något under snön =)   Så vacker!!!

Tycker Ebba har sånt uttrycksfullt ansikte =)  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards