Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Camilla - 13 februari 2010 21:12

Igår, fredag, var vi upp till Stor staden igen och hade en träff med Memea. Kändes som att Tyra kom ihåg Memea, kändes även som att hon kände igen Memea som den läskiga människan som faktiskt kan hitta på både det ena och det andra. Men som Tyra är så tinade hon direkt när Memea började leka med henne och busa, mattes lilla raring.


Vi gick igenom hur det gått med läxan och Memea tyckte att hon såg fina resultat, vilket gjorde mig glad såklart. Alltid roligt att kunna visa upp att man gjort läxan *skrattar*


Eftersom det gått så bra med nej träningen så släppte vi den och koncentrerade oss på lydnadsmomenten. Memea ville se en inkallning och vi hade som vision att försöka vara inne för vädret var kyligt och Tyra är ju frusen av sig. Jag satte Tyra och det gick fin fint men rummet var inte så stort så avståndet mellan mig och Tyra var kanske knappa 3 meter. Jag ropar Hit och Tyra sitter där och tittar på mig som att jag är ju helt galen *skrattar* Jag backade lite till, så mycket det gick, och försökte på nytt, då gick det lite bättre. Tyra ogillade att behöva passera Memea, för vem vet vad hon kunde hitta på mitt upp i allt. Tyra blev lite nervös vid ett tillfälle och testade att göra en liten avledningsmanöver och började då tugga på Memeas fina gröna växt hon hade brevid sig där hon satt. Såg rätt sött ut.


Vi konstaterade att vi fick pallra oss ut iallafall, behövde lite mer svängrum. Sen gick vi igenom inkallning, fot, stå, läggande och fotgående. Kan inte säga annat än att jag är glad att jag vände mig till Memea. Och jag tycker det är värt varenda slant. Jag insåg efter detta möte att jag är alldeles för invecklad i min träning och att man behöver inte vara så krånglig. Jag har förstås inte tyckt att jag är det, men när Memea tog fram nya verktyg och metoder så insåg jag ju att jag krånglat till det alldeles för mycket. Jag kan varmt rekommendera alla att gå till Memea, hon är guld värd, det är min åsikt =) Och eftersom jag verkligen siktar på att tävla med Tyra så känner jag att det var helt rätt att ta hjälp nu, innan jag lärt in och krånglat till det för mycket. Känslan jag hade när vi åkte därifrån var att jag kommer kunna tävla med Tyra, och det var en skön känsla.


Idag har jag och Tyra spenderat dagen ute på landet, vi var ute en lång stund och det var så skönt, tränade lite lydnad och busade en hel del, får ju inte glömma bort att ha roligt ihop! Fast det är nog mest det jag och Tyra har, roligt ihop, men det är ju det som är meningen.


Måste bara skryta lite, blev så stolt över min lilla höna. Tyra satt så fint och tittade på Memea när vi pratade och så säger Memea efter en stund att hon tycker Tyra har så vackra mandelformade ögon. Kan tyckas larvigt, men jag blev så glad över att få höra det. Hon är mattes finaste lilla tjej =)


Nu ska jag nog krypa till kojs och ladda batterierna inför morgondagen. Tänk att man är ledig då igen och kan spendera hela dagen med min partner in Crime, världens bästa Tyra =) Godnatt folket!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards