Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Camilla - 16 februari 2010 20:23

Ja jag har säkert sagt det förut men det tåls att säga igen, jag önskar så, att jag fick vara ekonomiskt oberoende och bara få ägna min tid åt Tyra och hundaktiviteter av olika slag. Jag har ju jobbat lite väl mycket igår och idag, så har knappt sett Tyra mer än tidiga mornar och då är jag inte populär som tycker att hon ska gå ut så husse kan få lite lyxigt att få sovmorgon. Tyra kan vara väldigt morgontrött, hon verkligen suckar när jag tar med henne ut.


Nu är jag ledig i 2 dagar, ska bli så himla skönt, saknar Tyra så mycket när jag jobbar hästpassen, hinner ju inte träna och umgås med henne då. Men imorgon har vi hela dagen på oss att umgås =)


Imorgon är det även en föreläsning jag skulle vilja gå på, men har annat inbokat sen länge så det passar inte att boka av. Den är i Strängnäs och handlar om tävlingspsykologi, tror jag det var. Något i den stilen iallafall, sånt är ju alltid bra att få mer kunskap om. Men det går väl fler tåg hoppas jag =)


Betalade in mitt medlemskap till Amstaffklubben häromdagen, känns bra att tillhöra klubben och visa sitt stöd. Som många kloka människor säger, det är tur att vi ha en engagerad rasklubb i dessa idiotiska tider då det talas om rasförbud hit och dit. Jag är så besviken på Danmark, vet inte om det är riktigt spikat än, men helt ärligt, vart är världen påväg och hur tänker dom? Är väl det som är bekymret, dom tänker inte alls, sabla idiotskallar!!!!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards