Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Camilla - 2 februari 2010 13:34

Jag har så dåligt samvete. Har inte spenderat så mycket tid med Tyra den senaste tiden. Haft så otroligt mycket annat att tänka på och stå i. Har varit hos tandläkaren igår och idag och är det något som kör helt slut på mig så är det sånna besök. Hur som helst så har jag nu blivit färdig med munnen och gjutit en bettskena idag som jag får hämta om en vecka. Snacka om läckert, ett stycke bettskena i truten när man ska sova. Jag är ledig i helgen så har tänkt att lägga lite krut då på min oroliga höna här hemma.


Tyras första löp märktes knappt på henne, men detta löpet, oj oj oj säger jag bara. Tyra har imorgon löpt i 1 vecka och hon blir bara mer och mer galen. Nä, nu är jag orättvis mot henne för det märks att hon inte mår så bra. Men från att vara mattes lilla supersöta gullevalp till något helt annat känns som galet. Tyra blöder rätt mycket och är upp och ner i humöret. Hon är hispig ute och gnyr och ska kissa överallt. Fel, fel, fel mattes lilla plutta. Äh, jag vet ju att det är såhär det funkar. Men när hon börjar köra sin lilla juckdans får det minsann vara nog. Hon tycker att husse är så otroligt snäll och gullig emellanåt. Mig juckar hon inte emot, men husse, åh vad han är fin han *skrattar*


Jag skrattade så jag fick ont i magen en kväll när husse satt i soffan och hade lagt upp fötterna på bordet och tittade på tv. Då hade vi haft lite duster med lilltjejen om att jucka är inte något vi uppskattar. Då smyger hon upp och ställer fram tassarna på husses ben och viftar på svansen. Svansviftandet över går sen till något helt annat och jag ser hur hennes rumpa börjar gunga. Det såg nästan ut som att hon stog och diggade till musiken, men självklart var det något helt annat.


Ja, ja får se hur det blir med skendräcktighet osv, men kommer hon ha det såhär jobbigt vid löpen och löpa såhär ofta så kommer jag välja att kastrera henne.


För övrigt så har jag pratat med Strömsholm idag och bokat tid för besök. Tyra ska ju få sin årliga vaccin spruta och så tänkte jag att det är lika bra att göra allt det andra när vi ändå ska dit. Så jag bokade in röntgen av höfter och armbågarna och så ska dom ge henne första sprutan som man ger för att få eu-pass. Blir mycket för lilltjejen den dagen, men resonerar som så att hellre ett besök än flera stycken. Så länge det inte skadar Tyra på något vis att man ger fler vaccin osv. Måste säga att jag gillar Strömsholm, har hittills fått sånt bra bemötande och tycker dom känns så kompetenta och kan alltid svara på frågorna man ställer.


Jahapp, det var allt för min del denna gången. Ha det så bra gott folk!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards