Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Camilla - 17 februari 2010 18:12

Jag har ju påtalat några gånger i min blogg om hur tröttsamt det är med folk och framförallt hundfolk som alltid lyckas ha en viss klick som tycks vara bland dom mest intelligenta som finns enligt dom själva. Men skulle ni fråga mig så skulle en hjärndöd vara klipsk i jämförelse med det skitfolket!


Jag är medlem på en del forum, och just nu cirkulerar det tydligen ett mail inför Amstaffklubbens årsmöte. Och i detta mail skrivs det diverse smädelser och annat trams om folk hit och dit och avsändaren frontar inte med sitt eget namn!!!   Hur vuxen får man vara på en skala? Så jäkla pinsamt. Om man nu har en massa tyck och tänk om folk hit och dit, stå då för fan för det och använd dig inte utav diverse påhittade namn! Kan inte annat än säga att denna människa, fjolla, är en stor tönt och gör sig själv till åtlöje. Jag har aldrig träffat människan, och har ingen aning om det som skrivs är sant, men snälla lilla avdankade varelse, kom med något bättre upplägg! Hur ska man kunna ta en sådan människa på allvar som anser sig vara vuxen och dessutom vräker ur sig en massa otrevligheter och sen till sist inte står för det?!!  


Ja, ja var tvungen att få ur mig det där, men måste nog säga det igen, så pinsam typ som pysslar med det här utan att skämmas och förstå hur idiotiskt det är!


Allt är bra med min toppsnäcka här hemma, mitt lilla pyre fyller år imorgon, hipp hipp hurra i förskott =) Vi har varit ute på en långpromis och varit uppe på hundklubben en sväng. Slänger upp lite kort från när vi varit ute på landet, dom är inte dagsfärska men är tagna här i dagarna  =)           Man kan inte annat än hålla med Memea, Tyra har vackra ögon =)   När det inte finns sten så får man ta det som finns att hoppa upp på =)   Tur att inte mormor är ute och ser vad Tyra gör med hennes älskade buske =)     Full fart är Tyras motto här i livet =)       Har tränat Tyra länge nu att kunna flyga, tycker hon gör framsteg =)   Här går det undan!   Mattes underbara, underbara kärlek!  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards