Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg under januari 2011

Av Camilla - 11 januari 2011 08:16

Vilken dag vi hade igår! Först var vi i skogen, skönt att va ute fast det blåste en hel del. In i affären och handla innan vi landade hemma. Då började jag laga mat åt Tyra, men först fick jag det stora nöjet att skala potatis och morötter till förbannelse =)


Medans det puttrade på spisen diskade jag och sen var det dags att portionera upp all mat i små matlådor och ge Tyra en portion såklart som stöttade mig i mitt uppslevande av mat och iaktog mig noga ifall jag skulle tappa något =)


Sen slängde jag i mig lite mat själv och sen var det dags för stor rengöring för Tyras del. In i duschen och bli schamponerad, hon hatar att duscha men står snällt och finner sig i det. Efter det ut snabbt med täcke på för Tyra blir så kissnödig av att duscha, fråga mig inte varför. In och sen rengöra öronen vilket Tyra hatar snäppet mer än duschen, men så skönt när matte tar en bomullstuss och torkar ur öronen för det kliar så skönt =).


Efter det så somnade Tyra bums, och jag var rätt trött jag med kan jag villigt erkänna =)


Idag blir det möte för min del mellan 9-12 och sen jobb inatt så ska försöka sova någonstans på dagen. Hoppas ni andra har en bra dag därute!

Av Camilla - 10 januari 2011 21:31

Gamla filmklipp, tror dom är från nyår någon gång, men har inte haft tid att lägga upp dom =)




Av Camilla - 10 januari 2011 20:13

Jag satt och kollade igenom lite saker på datorn och hittade den här filmsnutten från när Tyra är valp och busar med min pappa på midsommarafton 2009. Hon är ju så söt så klockorna stannar =)


Av Camilla - 10 januari 2011 19:57

Jag har ju tidigare försökt beskriva hur det ser ut när Tyra dansar sin soldans *skratt* Idag fick jag en snutt på film:


Av Camilla - 10 januari 2011 11:54

Igår blev det ett faktum bara sådär =) Den 12 maj händer det =) Ceasar Millan kommer till Hovet då och jag ska se honom *ler stort* Jag kläckte den galna iden till Paula som hakade på och fixade biljetter så vi ska gå dit tillsammans och det ska bli så JÄKLA ROLIGT!!!!!


Nu måste jag verkligen masa mig iväg, ibland känner jag att jag har så mycket att skriva om bara =) Får ta det senare!

Av Camilla - 10 januari 2011 11:49

Igår gick jag från bloggens början och läste och tittade på kort på Tyra. Jag skrattade emellanåt så jag grät och min sambo undrade om jag var lite lätt galen *ler*


Jag har ju i maj skrivit i bloggen i 2 år, blir en hel del att läsa, en vad roligt det är att gå tillbaka och se vad vi haft för äventyr för oss. Inlägget om när hon blir chockerad över att hon pruttar det kan jag skratta åt fortfarande =)


Vilken fin tid vi haft hittills jag och Tyra, och jag är glad att jag började med bloggen så snart, för vad roligt det ska bli om några år när man kan gå tillbaka och läsa om saker man gjort ihop =)



Av Camilla - 10 januari 2011 11:44

Jag tror ärligt talat inte Tyras symptom och problem grundas i foderallergi. Hon är säkert känslig det tror jag, men känner på mig att kommer vi till rätta med hennes bekymmer så kommer hon nog inte behöva vara lika noga med maten sen.


Idag skiner solen till och från i Eskilstuna, så tänkte att jag och Tyra skulle spendera tid ute. Tror inte hon blir ledsen i ögat av det förslaget =)


Det som är lite synd nu när det regnat och smält och töat är ju att snön blir hård och vass så att springa och pulsa i snön är inte lika lätt i dagsläget.


Tyra blir helt spattig när vi kommer ut och hon känner den hala isen under sig. Hon liksom springer på stället innan hon kommer iväg och så försöker hon äta upp all is hon kommer över *skrattar* Mattes tokstolla =)


Lär ta ett eller två kort när vi är ute, så en uppdatering senare med bilder kan ni nog förvänta er =) Ha en bra dag!

Av Camilla - 8 januari 2011 16:17

Jag önskar att det var den 4 februari snart, helst imorgon, eller nä, helst för flera veckor sen   


Igår upptäckte jag att Tyras utslag tagit en ny vändning    Eller ny är den ju inte, men från att det verkade ha gått tillbaka och bara något enstaka utslag så har dom förökat sig igen dom jävlarna  


Vet inte vad det beror på, vet bara att Tyras klåda är jobbig just nu trots rätt hög kortison dos varannan dag, hon visar även andra beteenden som tyder på att det är jobbigt nu. Stackars min älskade Tyra   


Jag la upp bilder igår efter att vi varit ute, men inte en enda bild visar utslagen, rätt komiskt egentligen, att en hund kan se så frisk ut, men i själva verket ha det rätt jobbigt.


Tyra är ju sån som hund att hon hänger inte läpp i första taget och försöker alltid bjuda till och vara sprallig, men emellanåt går det inte, som när hon t ex avbryter något hon håller på med för att klia sig.


Bilderna är dåliga, men man får ett litet hum om hur utslagen tagit för vändning.


Idag har hon fått kortison så kliar sig inte lika mycket, men däremot kissar desto mer. Nu kan det gott ta och bli februari så Kerstin Bergvall förhoppningsvis finner boven i dramat så Tyra får bli symptomfri.


Här kommer bilderna:


  Svårt att se, men utslagen är mer sammansvetsade i områden som följer hela Tyras sida, längre upp mot armbågen till syns dom inte lika tydligt för Tyra har mer päls där.

Man kan lätt förstå att det kliar, mattes tjej. Som sagt, lättare att se utslagen där Tyra har mindre eller ingen päls alls.  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards