Capa Tosta Big Bang

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Hungrigt Skelett

Av Camilla - 24 februari 2010 11:39

Har ett riktigt vandrande skelett här hemma nu, men herre jösses vilket matvrak ska ni veta =) Men å andra sidan, får man bara äta ca 2-3 msk i halvtimmen så skulle man nog vara rätt hungrig.


Kan ni tänka er att Tyra äter torrfodret i/d?!!! Trodde inte mina ögon när hon stod och viftade på svansen när jag hällde upp maten och hon kunde knappt bärga sig tills hon fick stoppa i sig det. Positivt att hon vill äta helt klart och det gör gott i hjärtat mitt.


Jag har ringt och pratat med Strömsholm idag och rett ut allt med betalningen, ekvationen går fortfarande inte ihop i mitt huvud, men är det så dom vill ha det och direktreglerat med Agria så ska inte jag hålla på att bråka.


Dom har inte hittat något på ultraljud eller blodprover än så länge, kan inte fatta det där men är å andra sidan inte kunnig inom ämnet. Men även om Tyra skulle ätit något som gjort henne så här dålig borde man väl ändå sett någon form av förändring någonstans på alla dessa prover som tagits?


Väntar fortfarande på svar på blodprover och urinprover, dom skulle ringa om det. Men blodproverna får jag nog vänta i en vecka iallafall innan svaret kommer. Jag har snurrat in på en del sidor på nätet och hittat en sida som heter: www.veterinären.nu Det är en ny sajt här på nätet, inte så många användare än, men tror att tanken med sidan kan bli riktigt bra om fler skulle sluta upp och bli medlemmar, gratis givetvis. Veterinären där tyckte att man skulle utreda Tyra mera och gå ner med kamera, han verkade ha den uppfattningen att det kunde vara något annat än bara något tillfälligt eftersom Tyra hade samma bekymmer för inte så länge sen.


Finns även en annan sida jag snurrat in på som jag tror också kan bli riktigt bra. Den har adressen www.hundkartan.se eller om det var punkt nu efter, men det är bara att slå på google annars =)


Jag är fortfarande ganska bestämd över att inte lämna in Tyra igen, krävs det att hon är kvar så vill jag sitta med. Ursch, hon kliar sig i ansiktet men det röda runt ögonen har lugnat sig lite, hoppas det går över. Hon är även röd i ena örat, men jag har tvättat ur det ordentligt och hoppas det är något tillfälligt.


Tyra har busat här hemma idag, det är härligt att se, men än så länge så vilar hon mest, förstår att hon är trött efter de dagar som varit.


Om någon har tips på vad man kan ge för godis som är skonsamt för magen annat än hennes i/d foder är dom varmt välkomna =) Fast nu verkar det ju som att jag kan använda fodret som godis, men det tar vi sen efter några dagar då hon har återhämtat sig lite.


Träningen ligger på vila nu ett tag, men tar upp den när vi är tillbaka i matchen igen =) Tur att vår tid hos Memea är längre fram i mars =)


Jag har anmält mig och Tyra nu till ett läger som är i slutet av maj. Jag i ett nötskal rusar iväg och tycker det ska bli superkul, sen när jag liksom stannat upp och låtit förnuftet komma ikapp inser jag att det hela utspelar sig i Göteborg *skrattar* Men eftersom Tyras ena syster ska åka, Lilo med sin supertrevliga matte Carola, blir vi två iallafall. Hoppas det kommer fler från CapaTosta gänget, vore ju jätte roligt!!!


Nej dags att göra lite nytta, innan jobbet, skönt på sätt och vis att allt börjar falla tillbaka till det normala igen =)


Tyra skulle garanterat nocka er alla med massor med pussar om hon kunde =) Tusen tack alla för er omtanke och för att ni bryr er!!!

 
 
Martina&Leon

Martina&Leon

24 februari 2010 23:12

Gå ner med kamera var vad de ville göra på Leon också om han inte blev bra genom första behandlingen. Lustigt att de verkar ha drabbats av samma grej! Kul att ni åker på lägret. Jag vill också gärna dit, måste kolla av med schema och plånbok först bara....kokt kyckling kanske kan fungera som godis?

http://www.luckybrownlion.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 5 februari 2023 11:43

Goddag allihopa!   Känns som evigheter sen jag var härinne på bloggen för att uppdatera om vad som händer i Ayshas och mitt liv men även hennes vänners liv. Ni får ha överseende med att det tar ett tag att komma in i skrivandet igen och hur allt ...

Av Camilla - 13 februari 2017 17:41


I lördags var det dags igen för oss att prova på att tävla, jag var nervös och Aysha kunde inte för sin värld förstå vad vi skulle upp så tidigt för och ut i kylan dessutom, fy vad kallt det var, -11 hemma. Jag åkte till tävlingen med samma inställni...

Av Camilla - 8 februari 2017 19:02

Nu har det gått några dagar sen lördag 4 februari då rasklubben hade sitt årliga årsmöte. Jag beslutade tidigt under 2016 att jag från och med 2017 skulle ta paus från klubbarbete och avgå från samtliga mina uppdrag jag hade i klubben. Kände att det ...

Av Camilla - 7 februari 2017 17:36

Nu står klockan varje dag på 14.40, alla dagar i veckan och om året, men just idag, den 7 februari 2011 betydde kl. 14.40 vårt sista farväl och Tyras sista andetag togs. Jag saknar verkligen Tyra vissa dagar, men är så otroligt lyckligt lottad att ha...

Av Camilla - 6 februari 2017 17:21


Alltså jag svävar fortfarande på små moln efter gårdagens debut i Startklass i lydnad. Jag var så galet nervös men försökte peppa mig själv i att Aysha och jag är faktiskt ett team, så det hänger inte bara på henne med andra ord, utan jag måste ju fu...

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards