Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Camilla - 11 januari 2010 12:09

Jobbat hela helgen igen, ska bli skönt när jag börjar på mitt nya jobb. Där är det inte varannan helg utan var tredje och ibland var fjärde helg man jobbar. Jag ser fram emot att slippa jobba så mycket helg =)


Allt e bra med Tyra. Vi klädde på oss för att ta en långpromenad men fick runda av efter halva, tassarna gjorde för ont, stackarn. När vi kom in så körde vi lite klicker, Tyra var hel sugen och jobbade på bra, så himla roligt. Tränade lite stadga i stå, sitt och ligg. Jag har lagt ner det där med att klicka in nejjandet. Visst, jag kanske skulle behöva traggla med det längre, innan ett önskvärt resultat visas, men nä, inte min grej det där. Som sagt, det funkar jätte bra när vi är i jobb kommando och tränar men så fort det är avslutat och klart, existerar inte ordet nej längre och raggsockor är bland det roligaste som finns att sätta tänderna i =) Om Tyra inte fötts till hund hade hon garanterat fötts till Piraya *skrattar*


Denna vecka känns spännande, inte för att jag ska till tandläkaren på onsdag, för det är ju bland det mest skräckslagna ögonblicken i mitt liv. Utan det är för att på torsdag har jag och Tyra en dejt med Memea Mohlin. Hur är det ungdomen säger? Tjockt fett nice? =)


Ska bli spännande och se hur hon är i verkligheten. Gillar ju hennes böcker och har ju varit på föreläsning, så nu ska jag få ha henne helt för mig själv, det ska bli roligt, jag ser fram emot det!!


Dags att göra lite nytta innan man ska pallra sig till jobbet igen. Tyra sover gott efter klickerstunden. Att vara smart tröttar ut en, eller vad säger ni? =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards