Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Camilla - 10 mars 2011 20:56

Herre jösse namen vad jag har skurat ikväll. Kände att jag var tvungen att ta tag i det nu, har inte haft sån stor lust, har mest bara gått i någon dimma känns det som sen Tyra försvann.


Men ikväll tog det skruv och jag storstädade sovrummet och torkade golvet för hand =) Och så bäddade jag rent och så skurade jag Tyras gamla bädd och bäddade iordning så det enda som saknas nu är Rhino   


Tror ni han kommer sova gott i bädden?    Jag hoppas det iallafall och ego som jag är vill jag ha honom på min sida *ler*


Jag ser verkligen fram emot att få ha en hund i hemmet igen och aldrig blir det nästa torsdag *skratt*


Slänger upp några bilder så får ni se hur Rhino kommer få sova när han är på besök hos oss =)


  Varga och Tyra, båda har ett varsitt ljus tända såklart      Där kommer Rhino få sussa =)  

Anledningen till att spegeln sitter där är inte för att Rhino ska kunna spegla sig *skratt* Utan tanken var en gång i tiden att jag skulle ha ett sminkbord framför där, men hundbädd passar mig bättre =)  

Av Camilla - 10 mars 2011 08:29

Igår träffade jag 2 av mina barndomsvänner    Först Jenny som har en söt lite son som heter Charley och senare på kvällen blev det en impulsdejt med Hanna som har dobbis tiken Zoe Zoe.


Det var så skönt att träffa dom, Jenny fick mig att skratta och det var så skönt att få vara med en människa som bara låter mig vara den jag är och som förstod hur jag kände.


Hanna och jag är ganska lika på det sättet att vi vill ha djur omkring oss. Hanna bor på en stor gård där det finns hästar och katter, höns och hundar   


När vi satt och pratade och jag berättade hur tungt det känns att leva utan djur så förstod hon vad jag pratade om. Hanna har ju bott en sväng inne i stan, men var inte hennes grej, just för att hon vill bo nära naturen och kunna ha djur omkring sig.


Jag känner samma sak. Jag skulle vilja bo på vischan och kunna ha flera djur omkring mig, men att leva utan hund nu känns så pissigt.   


Nu är det 1 vecka kvar tills Rhino kommer hit    Jag ser verkligen fram emot det.


Drömde inatt att det var flera som letade valp åt mig, men kände så starkt i drömmen att jag inte förstod varför dom gjorde det, för jag skulle ju inte ha en liten valp, jag skulle ju ha Rhino   


Märks att det är en dröm, när man kan säga att man ska ha något som inte är ens eget *ler*


Idag har jag handla med mommo på schemat, så jag ska pallra mig upp ur sängen nu och sen åka ut dit och handla. Tar henne till Strängnäs idag tror jag allt så hon får se lite annat =)


Sen ska jag hem och göra iordning här hemma inför att Rhino kommer. Vet, hur nördigt som helst, men har jag påstått att jag är något annat?   


Några kort från i somras då vi var på Hannas gård med hundarna =)



                    

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards