Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Camilla - 22 mars 2011 18:41

Idag på eftermiddagen träffade jag och Rhino min barndomsvän Hanna och hennes dobbistik ZoeZoe. Hundarna lekte fint ihop, men Rhino orkade inte hålla samma tempo som ZoeZoe =) Rhino lyssnade så fint när ZoeZoe sa ifrån när han blev för påstridig, han har ett fint hundspråk denna lillkille!

Jag fick åka förbi djurkliniken och köpa hundschampo, himla billigt när man köper vanligt schampoo, jag har ju bara köpt dyra till Tyra pga att dom varit specialschampoon. Rhinos schampo kostade 51kr och det är en hel liter schampo =)


Här kommer lite bilder från dagens bus =)


  Rhino är sugen på ZoeZoes pinne =)       Puss Puss =)   Bus och lek =)   En riktig skitgris, men lycklig sådan och otroligt söt!   Rhino är ruskigt lik Tyra på det här kortet ovan..   Rhino flörtar in sig hos ZoeZoe       Lyckliga hundar, så härligt att se dom springa fritt och göra det dom är bäst på, busa =)

Av Camilla - 22 mars 2011 12:38

Här kommer filmsnutten från dagens spårning, man ser tydligt att Rhino tycker det är lite halvläskigt med allt runt i kring och dofterna. Lill killen är i en riktigt spökålder för stunden =)




 

Av Camilla - 22 mars 2011 11:40

Imorse drog vi till skogs och jag la ett blodspår till Rhino. Det låg inte alls länge, kanske 15 minuter och blåsten stod inte på vår sida, men Rhino var taggad till en början. Han spårade i mina spår men när det var dags att börja spåra i själva spåret så blev killen lite tveksam, vad skulle detta blod och klövlukt vara bra för? Han började sakta gå framåt men var mycket fundersam vad som hände runt omkring. Inte så konstig reaktion tycker jag, han är inne i en spökperiod och dessutom ett nytt ställe och mycket blåst.


Efter ca 10 meter så började han jobba fint och tog vinklarna superbra, hade 2 st men sen tog det stopp ca 5 meter innan spårslutet. Rhino kunde inte för sin värld förstå varför Bambi hade ett ben upp i vädret på det där viset, så ohövligt att ligga med benen i luften och inte komma fram och hälsa. Jag har en filmsnutt som kommer upp senare när internet fungerar bättre, är så segt just nu.


Sista 5 metrarna fick jag hjälpa Rhino fram efter att han skällt ut Bambi en sväng, han tyckte även att själva stubben som vält var otäck, så kan varit den han reagerade på och trodde det var ett spöke. Han visade inget intresse för klöven annat än sniffade lite på den. Vi gör ett nytt försök en annan dag, men är ändå nöjd med att han tog nästan hela spåret bra, dock försiktigt och lite tveksamt, men ändå jobbade sig fram fint. Sen får vi träna på hans relation till Bambi ben innan nästa träff i skogen *skratt*


Efter det åkte vi till ett annat ställe och gick runt en stund och Rhino for fram som ett vitt sträck då och då och såg så lycklig ut, härligt tänkte han nog, att där fanns inga oförskämda Bambisar *skrattar* Han tuggade i sig några pinnar och sen var det dags att åka hem och vila lite. Grabben hann knappt innanför dörren så sov han som en stock och snarkar nu högt och ljudligt =)


I eftermiddag ska vi träffa Hanna med hennes dobbistik ZoeZoe, ska bli spännande att se vad Rhino tycker om henne och vise versa =)


  Satte Bambi i snön, men Rhino gillade inte att Bambi var så lättfotad =)   Går sakta och mycket försiktigt i spåret, men oerhört nogrann!!   Viktigt att inspektera lukterna noga tycker Rhino =)   Tar första vinkeln fin fint, han gör ett bra jobb med tanke på hur mycket det blåste...   Rhino sniffar lite på klöven när allt väl är över, men kan inte just då förstå vitsen med det roliga i det hela =)   Var roligare när vi åkte till det andra stället och Rhino sprang som en söt liten gasell =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards