Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Camilla - 2 februari 2011 07:58

Idag fyller min kära mamma år!    Hurra, Hurra, Hurra för världens bästa mamma idag!!! Hoppas du får en bra dag! Jag överöser dig med alla paket vid något bra tillfälle         Det är så roligt att retas med min mor, hon brukar nämligen alltid säga att hon inte ska ha några presenter, men något måste jag nog allt hitta på   


  


Idag när jag kom hem imorse så mötte Tyra mig och hälsade mig varmt välkommen hem. Skönt att se att hon e mer normal igen =) Vad jag däremot inte uppskattade var att se hela hennes sida full med utstående utslag. När dom ser ut sådär då brukar det gå åt fel håll, men jag ska inte ropa hej än känner jag, för har vi lite tur till, kan det gå tillbaka eller iallafall inte bli värre förrän fredag. På fredag är det på sätt och vis bra om hon har utslag, för då kan Kerstin se själv hur dom ser ut och kanske då ha lättare att göra en bedöming. Men det ser riktigt obehagligt ut när man ser hur hela sidan liksom är bubblig på något vis, inte som nässelutslag utan bubblig med utslag. Det brukar vara så att när dom kommer sådär många och sitter ganska tätt, då brukar det sällan dra sig tillbaka, men ska testa att duscha henne när jag vaknat med malaseb och hoppas på det bästa. Tror att stressen från gårdagens besök hos veterinären påskyndade utslag som skulle blossa upp, men nu kom alla på en gång istället. Eller också kan det ju faktiskt vara så att Tyra får utslag av stress, det är ju inte helt omöligt, eftersom hon även fick det igår redan på plats när hon låg och blev undersökt, då kunde man se med blotta ögat hur de ploppade upp.


Nä dags att sova, känns härligt att vara ledig till på lördag nu, men har lite för mycket den här veckan egentligen, roliga saker, men för mycket på en och samma gång. Ikväll är det föreläsning om hundfysik, imorgon föreläsning om genetik och på fredag är det Kerstin Bergvall. Men vad jag har längtat efter denna fredag =) Hoppas nu att det håller sig i schack tills dess och att Tyras klo inte får för sig att hitta på något mer, eller jag omformulerar mig, att Tyras kropp inte hittar på något mer överhuvudtaget annat än vara söt och rar och frisk =) Godnatt säger jag till alla som jobbat natt och Godmorgon och ha en bra dag till alla som sovit =)


Jo vet ni vad som är det bästa med att jobba vaken natt? Det är att på väg hem efter att parkerat bilen, höra alla småfåglar kvittra, då känner man hur våren sakta, men säkert är på väg =) 

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards