Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Camilla - 18 februari 2011 01:31

Idag fyller Napolikullen 2 år, så jag gratulerar alla Tyras syskon på deras stora dag och hoppas att alla skämmer bort dom extra mycket just idag med massa smaskens och pussar och gos.


Det gör ont i mig att Tyra inte fick uppleva sin 2 års dag och att allt jag har hemma kvar av Tyra är minnen och hennes saker. Är en jobbig dag idag, för saknaden kommer vara extra stor, men jag gläds ändå åt alla härliga syskon som lever vidare och har sånna fina hem med underbara mattar och hussar!


Capa Tostare är lite utöver det vanliga, att påstå något annat vore att ljuga =) Som jag sagt, Capa Tosta, Lite Mer, Lite Bättre! =)


Tyra jag hoppas du firar din födelsedag med massor med gottis och massor med bus, för det är det minsta du är värd! Önskar jag fick hålla om dig och krama dig och rulla dina öron så som du älskade att jag gjorde, men jag får förlita mig på att du styr upp din födelsedag där du är precis som du vill ha den.


Grattis på Födelsedagen min älskade Tyra!



 




   





 


 


               


           




   


                                                   

Av Camilla - 18 februari 2011 01:08

Vissa dagar passerar bara medans vissa dagar känns som att de bara är fyllda av sorg och saknad. Min mormor är så rar som är så bekymrad över att Tyra inte finns längre i livet. Hon pratar om Tyra varje gång vi ses och att hon tyckte sig ha sett på Tyras ögon den sista tiden att hon inte mådde bra. Mommo har ju alltid haft stor respekt för hundar och min förra hund var hon lite rädd för, men Tyra var hon aldrig rädd för. Och som hon sa flera gånger, Tyra är ingen hund, hon är snarare en liten person, en liten människa   



Dom senaste dagarna har varit tuffa, ringt och pratat med SVA och Jordbruksverket och fick hem Livintyget häromdagen, då blev allt så påtagligt, så verkligt. Jag vet ju att Tyra inte finns mer, men man går i någon konstig dvala men är brevet kom så gjorde det riktigt ont i mig. Ursch vad jag saknar min fina fina livskamrat! Tyra jag älskar dig så mycket och det är så meningslöst utan dig, så jäkla tråkigt och grått och trist! Här nedan är några kort från måndagen den 7 februari...


  Jag går runt och Tyra följer mig som hon alltid gör....   Tyra går på upptäcksfärd...   Jag sätter mig ner, ser mindre grasiös ut jag vet, men tyckte kortet var så sött när hon vänder sig om och ser att jag sitter ner...   Och vänder då om för att komma till mig och gosa...   Älskade Tyra, du var verkligen en riktig kelgris!   Och icke att förglömma ett riktigt busfrö som ville ha all godis på en gång =)   Hon ser helt svanslös ut på det här kortet, vet inte var hon gömt den =)   Lycklig tjej, hon har alltid haft den förmågan att visa sin lycka =)   Busan!!!   Tyra med en tass i backen i vanlig ordning =)   Som sagt, en tass i backen var hennes motto =)   Vackra vackra Tyra!!!   Full fart framåt var ju givetvis också hennes motto...   Älskar det här kortet på Tyra som busar järnet med Husse. Kunde hon prata skulle hon ropa högt "Du kan inte ta mig" =)   Mattes älskade lilla vän, du fattas mig, jag är halv utan dig!   Tyra får godis av husse, men blänger lite på honom för hon vill ha mer godis =)   Om jag pussar husses hand kanske det ploppar ut mer godis =) Tycker det här kortet är så talande och så vackert!   Tyra håller upp sitt vänsterben, märks att hon har mer ont här....   Jag kommer, har jag missat något? =) =) =)   En trött tjej men så vacker!   Tyra börjar tycka det är dags att sätta sig i bilen nu, så trött tjej...   Om jag ändå fick hålla om dig igen, fick känna din lena päls och höra dig snarka och andas tungt liggandes på mitt bröst....   Jag älskar dig Tyra!

Det intryck Tyra gjort på mig är enormt, allt hon lärt mig kommer jag vara henne evigt tacksam över. Jag har aldrig mött en hund som Tyra, som haft sådan stark personlighet och varit så klok och i stort behov av närhet. De band vi har mellan oss och så starka som dom är trodde jag aldrig man kunde uppleva! Du är mitt allt!     

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards