Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 27 februari 2011

Av Camilla - 27 februari 2011 02:29

Jag vill ha dig tillbaka. Vill ha dig nära och höra dina andetag när du ligger på mitt bröst. Varje dag utan dig är ännu en dag med stor sorg och saknad. Känslan av meningslöshet och maktlöshet och hopplöshet upplevs varje dag som går utan att du vandrar vid min sida. Tyra, jag saknar dig så mycket. Ibland känns det som att mitt hjärta ska brista, för det gör så ont att behöva uppleva dagar, timmar, minutrar utan dig.

Jag älskar dig så mycket att det gör ont i hela mig! Om du ändå kom tillbaka, om du ändå vore här....



  

Av Camilla - 27 februari 2011 00:42

Här kommer ett gäng kort som jag tog i torsdags på Ebba =)


                      

Av Camilla - 27 februari 2011 00:21

Tyra är verkligen saknad av många, inte bara av oss 2 fotingar. I torsdags var jag och träffade Anna som äger Ebba, en vit herdehund. Ebba är otroligt charmig, mjuk i sitt sätt, men otroligt smart och arbetsvillig       Jag har tagit kort på Ebba som kommer upp senare. När vi skulle gå ut en sväng så sprang Ebba fram till min bil direkt och ville att Tyra skulle komma ut, hon gav sig inte och det kändes i hjärtat att Tyra gjort ett avtryck i Ebbas liv ändå, så hon saknade henne och tyckte det var dags att hon kom ut och busade med Ebba.


I fredags var jag med Pillan och hennes 3 till skogen. Jag kom lite senare än Pillan så hon och grabbarna var redan ute. Torsten, Sigge, och Tyson mötte mig och Torsten sprang fram till bilen och tyckte att jag skulle släppa ut hans lek kamrat, partner in crime.


Vi gick en sväng och när Pillan satt in Sigge och Tyson i bilen så tyckte Torsten att nu var det väl ändå på tiden att Tyra kom ut så han fick busa med sin kompis. Även det kändes i hjärtat såklart, för han sprang runt bilen och kollade bakluckan och förstod inte varför jag inte släppte ut henne. Åh älskade Tyra, det var inte bara vi människor som uppskattade din närvaro....


Här kommer lite bilder och 2 filmer:


  Tyson aka Råttan, Sigge och Torsten kommer på inkallning =)   Grabbsen kan sitta fint också =)       Sigge och Torsten rejsar =)        



 
    

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards