Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Camilla - 9 maj 2010 16:23

Det är ju så himla kul att gå kurs. Jag har inte spårat med Tyra sen i höstas och då var hon försiktig och så nästan ut att tycka det var bland det mest otäcka hon gjort. Vi började med att lägga ett spår på ca 15m. Jag gjorde på ett helt annat sätt än tidigare när jag la spåret och vilken skillnad det blev =) Spåret fick ligga i 20 min. Tyra gick framåt, försiktigt men ändå motiverad till att komma fram. När i var framme vid klöven så tyckte hon den var lite halvläbbig, men när vi skulle gå tillbaka till bilen så tog hon klöven i munnen och bar den så stolt hela vägen =)


Andra spåret var lite längre och nu var det stor skillnad på Tyra, nu fick jag bromsa henne lite till och med, hon visste minsann vad hon skulle göra och när hon hittade klöven blev hon eld och lågor!!! =) Kan ni tänka er vilken skillnad??? =) Klöven skulle hon återigen bära tillbaka så stolt hon var min lilla tös. Sen lekte jag och Tyra lite med klöven och hon tyckte det var så roligt.


När kursen var slut hade husse slängt i båten i sjön så vi tog en åktur. Det såg rätt komiskt ut, där satt vi 3 personer och ingen hade flytväst, men Tyra hade minsann *skrattar* Tyra kunde inte förstå riktigt vad det skulle vara bra för att sitta i den otäcka saken som lät så mycket, men lugnade sig mot slutet.


Slänger upp lite kort på båtfärden, när vi leker med klöven och från gårdagens försök att få Tyra att tycka om apporten. Hon tycker den är sådär att ha att göra med, men jag kämpar på =) Nu är Tyra helt slut, hon ha ätit och snarkar nu i sin bädd. Blir inget mer för lilltjejen idag =)


  Husse och en lite lätt stressad Tyra...     Mmmmm bambi =)     Tyra kikar efter fastland, är inte lika nöjd att åka båt som husse...   "Nu ska jag ta dig din svårfångade bambi" =)     Tyra i full gång med att leka =)     Tyra är måttligt road av apporten, men det funkar när vi leker lite med den och sen kastar iväg den =)   Fort tillbaka till matte med den äckliga saken så man kan byta ut den mot gott godis iställlet =)   Här ser det ut som att Tyra tänker, åh nej inte en gång till =)   Hon gör sin berömda "fint" och överraskar apporten från ett annat håll =) =)     

Av Camilla - 9 maj 2010 08:05

Alldeles strax ska jag och virvelvinden bege oss ut till skogs för att gå blodspårskurs. Vi kör mellan 9-13 så Tyra kommer vara rejält trött sen och matte med är jag helt övertygad om =) Vi börjar med teori och det ska bli så roligt! Tyras syrra, Lilo, gjorde MH igår med fint resultat, Stort grattis till dig Carola! Dags att packa ryggan och börja röra på sig =) Tänk att hund kan vara så hiskeligt kul! Jag tog lite kort igår när jag försökt få Tyra att tycka om apporten, lägger upp dom senare med en rapport om blodspåret också =) Ha en bra dag allihopa!

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards