Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Camilla - 10 maj 2010 15:49

Jag har länge varit nyfiken på alla dom här aktiveringsleksakerna som finns och som ska ge hundens hjärna en duell =) Idag slog jag till på en som ser ut som ett hundben i färgen blå som kan snurra och så kan man lägga i 3 vita stoppklossar. Hon i butiken tyckte inte jag skulle köpa en med svårighetsgrad 2-3 utan börja med nr1. Jag kände på mig att en etta vore att kasta pengarna i sjön. Så jag slog till på en med 2-3. När jag kom hem tänkte jag se hur Tyra skulle tänka kring denna blåa plastsak som ställdes fram på golvet med godis. Jag trodde att hon skulle vara brutal mot den, ni vet ju hur min Tyra kan vara *skrattar* Hon fick börja på det lättaste. Hon gick fram och nosade på den och efter en liten stund började hon knuffa med nosen försiktigt så den snurrade alla gångerna så hon fick all godis. Det var ju en baggis för henne. Jag stoppade i 2 av bromsklossarna. Då fick hon jobba lite mer, men Tyra är inte bara en bergsget utan har även ett stycke myrslok i sig *skrattar* Fråga mig inte hur, men hon lyckades slicka i sig en hel del godis innan bromsklossarna satte käppar ihjulet.


Tyra fundera och fundera, bet lite i den blå plasten men inte alls hårdhänt eller vad man ska säga. Sen gav hon sig på dom vita klossarna, och till slut hade hon fått bort dom med och kom åt all godis.


Rond 3, nu satte jag dit alla 3 klossarna, och man kan placera ut dom olika så det blir olika svårt. Tyra hade att göra en stund denna gången så jag kan nog tycka att det är en kul grej det här. Men det kan jag ju villigt erkänna att så fort dom kommit på och verkligen har full koll på hur man flyttar på dom vita klossarna som är svåra att greppa då är denna leksak förbi när det kommer till hjärngympa.


Men man vet ju inte förrän man provat =) Tyra kommer kunna använda den här ett tag till, sen finns det säkert någon annan som vill prova den =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards