Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Camilla - 3 juni 2010 21:50

Som tävlade idag för allra första gången i lydnadsklass 1 och kammar hem ett förstapris med fina poäng =) och får en 2:a placering. Bra jobbat, jag är så stolt över er =) Jag och Tyra har en bra bit kvar, men vi skyndar lite mer långsamt *skrattar* Tack för en trevlig kväll med fint väder och rätt skonade från mygg och knott!


Dags att sussa lite nu och äntligen är det snart lördag =) Godnatt gott folk!

Av Camilla - 3 juni 2010 08:46

Hann aldrig uppdatera med kort igår, kom hem så sent pga akutsituation på jobbet så jag var tvungen att vara kvar till halv tolv. Stackars Tyra fick hålla sig i alldeles för många timmar, jag var helt säker på att hon skulle gjort något inne och det hade naturligtvis inte gjort något, men hon mötte mig så glad i dörren med ett ben i munnen och lägenheten var lika ren som när jag gått =) Slänger upp korten från gårdagen =)


  Tyra ligger och kikar på vad mommo gör =)   Tyra sneglar på mommo, hon kanske tappar något smarrigt =) Tyra är så otroligt duktig att varva ner såhär, från att vara helvild ute till att ligga still på sin plats =)   Tyra och jag avslutar vår promenad hos mommo och passar på att ta en fika =)   Tyra som ni är vana att se henne, totalt crazy =)   Tycker hon ser så lycklig ut =)   Tyra är så himla fin, står och kikar på vad jag gör, tror hon planerar ett attack hopp eftersom jag sitter ner *skrattar*   Tyra med smörblommorna =)   Mitt söta lilla vilddjur =)   Fina fina mattes tjej, gillar det gröna mot hennes vita päls =)   Vet inte om ni ser, men lite nedanför kinden finns bevisen från de sylvassa valptänderna från staffevalpen vi mötte i Vilsta häromdagen. Tyra och valpen lekte och Tyra lät honom hänga i kinden utan att säga ett ljud, tålmodiga Tyra =)   Vad tror ni hon har i tanken här? *skrattar* Kan tala om at hon landade i min famn till slut *skrattar*   Finns många olika nyanser vitt, gillar det här kortet =)     Tyra och dom gula maskrosorna har övergått till Tyra och dom vita dunbollarna =)   Knäppt kort jag vet, men kunde inte låta bli att slänga upp det, hon gillar att krasch landa på sin matte =)   Tyra spanar in svalorna som flyger runt...   Tyra på grönbete, äter gräs emellanåt som en ko =)   Ett till helgalet kort, men återigen, tyckte det såg så knäppt ut när hon kom i full fart =)   Tyra och jag njuter på gräsmattan i solen =)   Här står Tyra och vädrar rådjur i sin nos, syns det? =)

Vet inte om ni ser rådjuret, det är uppe i vänstra hörnet på kortet, Tyra ha fint stannat och står stadigt på mitt kommando, Duktiga Tyra =)  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards