Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 20 juni 2010

Av Camilla - 20 juni 2010 19:03

Jag och Tyra trotsade regnet och drog ut och la spår. Tyra fick ju såklart vänta i bilen under tiden. Pillan ringde när jag var färdig med spårläggandet och så kom hon dit där vi var och så åkte vi iväg en bit och så gick vi i skogen i en timme fast det spö regnade. Det var så himla skönt och hundarna busade. Så skönt när man kan vara ute och gå sådär utan att möta en massa folk för då kan hundarna springa och röja hur mycket dom vill =)


Sen var det dags för spår. Tyra skötte sig fin fint. Hon har ett bättre tempo nu och jag är helnöjd med den hastigheten hon har, vill inte att hon ska gå så mycket fortare. Tog vinklar och bloduppehåll galant och hittade klöven i slutet. Men hon är fortfarande lite sådär när hon hittar den, det är ju inte så att hon kastar sig över den, men när jag berömmer så plockar hon upp den och efter det vill hon helst ha den helt och hållet för sig själv =) Duktiga Tyra att spåra! Ska kolla upp när man skulle kunna göra anlagsprov, vore roligt att ha det gjort.


Tusen tack Pillan för en trevlig eftermiddag i ur och skur =) Här kommer lite bilder på Tyra när hon jobbar =)


  Tyra sitter snällt och väntar medans matte krånglar på selen =)   Tyra jobbar på bra och ett tag var hon till och med ivrig i spåret =)     Här har hon hittat klöven, inspekterar den lite innan det är dags att ta sig an den =)   Tyra lyfter upp den i munnen och får beröm =)   mmmmm gott med bambi =)   Tyra ser härligt galen ut i vanlig ordning =)  

Mattes duktiga tjej att spåra, tänk vilken vändning det blivit, lite mer träning så kommer nog ett anlagsprov gå galant =)  

Av Camilla - 20 juni 2010 11:18



  Tyra rullar sig i gräset, tycker hon ser stelopererad ut på kortet *skratt*   Ser ut som att Tyra har världens längsta kropp =)   Tyra hoppas nog på att mommo ska tappa något smarrigt =)   Tyra ligger så fint på sin filt när vi är och hälsar på hos mommo =)   Jag har kommit på att det är så roligt att ta kort, så jag fastnade på humlorna och lupinerna igår =)     Är så nöjd med kortet ovan, inte lätt att få skärpa på en snabb humla med min kamera =)               Det är inte några små humlor som surrar runt bland blommorna.       Mattes finaste tjejen =)     Bus, Bus och åter Bus i Tyras ögon =)   Hon ser helt galen ut på kortet ovan, vild och busig =)   Full fart, konstigt är ju annars när det kommer till Tyra.   Jaha, du vill alltså att jag ska tackla dig matte, okej då kopplar jag på min busblick och gör mig redo =)   Tycker att Tyra har vuxit lite, men kan ju vara inbillning med.   Tyra smyger på mig =)   Sa du något matte?     Fina Torsten som tog sitt LP1 endast efter 4 tävlingar.   Tyra ligger och väntar på att jag ska komma tillbaka så hon får ut och söka pinne som luktar matte =)   Vet inte hur hon lyckas, men hon har förmågan att se helt konstig ut när hon springer, men vem skulle inte göra det *skrattar*  

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards