Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Camilla - 21 juni 2010 22:11

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag önskar att jag visste hur Tyra egentligen mår och vad hon egentligen går igenom.


Att hon inte mår bra det förstår jag ju, men jag skulle vilja veta hur hon känner och upplever saker och ting. Jag vill ju underlätta för henne, vill inte att hon ska må dåligt.


Just nu känns det lite tungt faktiskt. Tyra kissade inne igår igen, nyrastad och det luktade jätte fränt fast hon druckit bra under dagen. Hennes utslag som jag tyckt blivit bättre har under natten blivit otroligt mycket sämre. Jag tänker inte ge henne någon mer kortison nu, känner på mig att det förvärrade allt =( Hennes utslag har tagit en ny vändning nu, sitter mer i armhålor och i ljumskar och ser nästan ut som svinkopper eller hur man nu ska beskriva det, och så ser det mer ont ut.


Tyra började tidig morgon med att hosta och kräkas slem, låter som torrhosta hon har. Tempade henne och hon hade 38.7 Vet att hundar kan ha mellan 38-39 i normaltemp, men det beror ju givetvis på vad hunden har i normaltemp, för det är ju individuellt.38.7 är förhöjd temp hos Tyra, hon är rätt lågtempad i vanliga fall. Hennes normaltemp ligger under 38. Hon har inte hostat mer under dagen, men är lite mer slö än vanligt. Tror att gårdagen tog ut sin rätt på henne idag, men jag kan ändå tycka någonstans att hon förtjänade att ha sådär roligt som hon hade igår. Stackars hund går ju ihjäl om hon inte får gör något alls. Men nu blir det lugnt innan onsdag.


Fick ju ett schampoo jag skulle tvätta Tyra med, men det känns inte rätt att tvätta med ett schampoo som är till för bakterier när hon inte har påvisat några som helst bakterier eller parasiter på alla dessa skrap prov dom tagit. Ska jag vara ärlig så tycker jag nästan det blir värre av schampoot så jag lägger ner det med.


Jag är riktigt orolig för min tjej här hemma, försöker tänka positivit och blicka framåt, men det är inte så lätt när man sen borrar ner sitt huvud i Tyra och gosa och känner alla utslag och dessutom ser dom ilröda nya som dykt upp.


Ska jag vara ärlig så känner jag mig livrädd emellanåt. Klart att tanken slagit mig att Tyra är super dålig och inte längre skulle orka. Men den tanken slår jag bort, mitt lilla vita yrväder ska ju leva för evigt, visst =) Hur som helst så är hon säkert botad från Koccidierna, men frågan är ju nu hur hennes inre ser ut och vad dom hunnit göra för skada dom små jävlarna.


Jag längtar till onsdag, förhoppningsvis får jag lite mer svar då, blir ju träff med hudspecialist också, ska bli intressant att se vad hon säger.


Nä, dags att sova, ny dag imorgon, hoppas att det blir en bra dag för Tyra =)

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards