Capa Tosta Big Bang

Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Camilla - 14 juni 2010 21:43

Veterinären ringde sen eftermiddag. Jag påtalade det som bekymrade mig i Tyras journal och hon hade själv upptäckt det och kollat med labb vad som hänt. Det visade sig att dom växlat rad på just dom 2 provsvaren. Man undrar ju lite lätt hur ofta det händer, man man ju tycka att det är något dom borde korrigera.


Eftersom Tyra har utslag så har hon fått medicin utskrivet mot det som jag ska hämta ut imorgon. Sen ska vi ha telefonkontakt på onsdag igen och kolla läget. Nästa vecka är det återbesök igen som gäller för att ta nya prover för att kolla njurar och magen. Jag hoppas att allt vänder nu så Tyra få börja må bra.


Är det något jag varmt kan rekommendera så är det Canikur Pro, det är helt outstanding =)


Nu ska jag gå ut sista rundan med min vita lilla piraya och sen blir det sova som gäller. Tänkte låta damen springa i sin favoritskog imorgon =) Tar kameran med mig, var ju länge sen bergsgeten var framme *skrattar*

Av Camilla - 14 juni 2010 14:23

Imorse var vi uppe med tuppen för att åka till Strömsholm och mäta Tyras tårproduktion. Tyra var inte alls sugen och ärligt talat ville jag också bara sova vidare. När vi kom dit så bad jag att få prata med någon angående Tyras journal som jag tog ut sist. Är en del saker jag undrar över. Dom sa att jag skulle prata med dom som skulle ta emot oss och mäta tårproduktionen. När vi kom in så satte dom igång. Lilla lydiga Tyra sitter där på bordet och dom stoppar in saker i ögonen på henne, hon säger inget, ryggar inte tillbaka utan sitter bara snällt där tills det är över. Sköterskorna sa att det såg bra ut, men väntar på att veterinären ska behaga ringa.


Jag sa återigen att jag ville prata om journalen att jag tyckte det var en del som verkade konstigt. Dom hänvisade till att jag skulle prata med veterinären när hon ringde. Jag väntar fortfarande på att veterinären ska ringa....


Hör och häpna, Tyras mage har inte kolapsat än. Hon får Canikur Pro 2 gånger om dagen och Natuell lätt yoggi och jag tror det är tacken. =)


Tyra mår för övrigt sådär men vi tar en dag i taget. Återkommer när jag pratat med veterinären.

Presentation

Once you go amstaff, you´ll never go back!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards